Facebook Pixel Sportdog.gr | Έδωσε το σύνθημα ενόψει Τότεναμ ο Μασούρας: "Υπάρχει ευκαιρία με Μουρίνιο..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-25 20:50:00

Έδωσε το σύνθημα ενόψει Τότεναμ ο Μασούρας: "Υπάρχει ευκαιρία με Μουρίνιο..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έδωσε το σύνθημα ενόψει Τότεναμ ο Μασούρας: "Υπάρχει ευκαιρία με Μουρίνιο..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερή ατάκα από τον άσο του Ολυμπιακού.
 

Τότεναμ - Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μασούρας πιστεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό στην έδρα της Τότεναμ και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν τα πάντα κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο.

Ο διεθνής άσος ρωτήθηκε για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων με την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Μασούρας υποστήριξε ότι ίσως είναι μια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό η αλλαγή προπονητή στην Τότεναμ, αφού οι παίκτες δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα σε αυτά που ζητά ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο One Channel:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια των δύο ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», είπε ο Μασούρας και συνέχισε: «Δεν εξαρτάται μόνο από μας η κατάσταση, οπότε θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε απέναντι στην Τότεναμ, η οποία είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα».

Για την αλλαγή προπονητή στην Τότεναμ: «Σίγουρα όταν αλλάζει ένας προπονητής, υπάρχει μια διαφορετική ψυχολογία. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει ευκαιρία, καθώς ακόμα δεν έχει καταλάβει η ομάδα τι ζητάει ο καινούριος προπονητής».

Γιατ η στήριξη του κόσμου: «Το έχουν δείξει ότι μας βοηθούν σε όποιο γήπεδο και αν παίζουμε. Να ξέρουν ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο γίνεται στη διοργάνωση αυτή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags