Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο της Σέλτικ ξανά ο Κοτάρσκι!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-18 18:14:00

Στο στόχαστρο της Σέλτικ ξανά ο Κοτάρσκι!

Sportdog Team

O Σλοβένος τερματοφύλακας έχει τραβήξει τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που κάνει σε Ελλάδα και Conference League

Στο στόχαστρο της Σέλτικ παραμένει ο Ντομινίκ Κοτάρσκι. Όπως προκύπτει από τα σκωτσέζικα ΜΜΕ, ο Σλοβένος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που κάνει σε Ελλάδα και Conference League.

Η σελίδα «Everything Celtic» αναφέρεται στο γεγονός πως στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θ' αποχωρήσει ο βασικός τερματοφύλακας, Τζο Χαρτ και οι «κέλτες» θα κληθούν να βρουν τον αντικαταστάτη του εξετάζοντας πέραν του Κοτάρσκι, τον συμπατριώτη του, Νεντίλικο Λάμπροβιτς της Ριέκα και τον Σέρβο Βέλικο Ίλιτς της Μπάτσκα Τόπολα.

«Επιβεβαιώθηκε ότι ο Τζο Χαρτ θα φύγει από την Σέλτικ στο τέλος της σεζόν με μια νέα ομάδα προσλήψεων να μας βρει το νέο νο 1. Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ξεχωρίζει με την μπάλα στα πόδια του. Ο Μπρένταν Ρότζερς αγαπά έναν τερματοφύλακα που μπορεί να μοιράσει την μπάλα και το νο. 1 του ΠΑΟΚ το έχει στο ντουλάπι του με 15 clean sheets αυτή την σεζόν, ενώ έχει ιδιαίτερη έφεση στο παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια», αναφέρει η σελίδα.