Facebook Pixel Ο Σωκράτης συγκίνησε τον κόσμο της Μπέτις - Δεν ξανάγινε τέτοια... επίθεση
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-05 23:59:00

Ο Σωκράτης συγκίνησε τον κόσμο της Μπέτις - Δεν ξανάγινε τέτοια... επίθεση αγάπης! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ο Σωκράτης συγκίνησε τον κόσμο της Μπέτις - Δεν ξανάγινε τέτοια... επίθεση αγάπης! (ΦΩΤΟ)

Ο Έλληνας στόπερ με λίγες μόνο λέξεις μίλησε στην καρδιά των φίλων της Μπέτις.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φοράει τη φανέλα της Μπέτις και παραχώρησε συνέντευξη όπου αναφέρεται σε πλειάδα θεμάτων. Ένα εξ αυτών αφορούσε τη ζωή του στην Ανδαλουσία. Η εφημερίδα «Eldesmarque» αποκάλυψε πως «ο Παπασταθόπουλος συγκίνησε τους οπαδούς της Μπέτις όταν αποκάλυψε ότι ζει μόνος του στη Σεβίλλη με την οικογένειά του να είναι μακριά».

«Η οικογένειά μου είναι στην Ελλάδα, δεν είναι εύκολο για μένα, έχω τρία παιδιά», είχε αναφέρει ο Έλληνας άσος και οι φίλοι των Πράσινων τον αγκάλιασαν με φοβερά σχολία.

Ορισμένα από αυτά είναι τα εξής:

«Πόσο με έχει στεναχωρήσει ο Σωκράτης, που λέει ότι είναι μόνος εδώ. Φαίνεται υπέροχος τύπος. Καλείστε να φάτε το στιφάδο και την κρέμα της μητέρας μου για επιδόρπιο όποτε θέλετε», ανέφερε μία φίλη της Μπέτις στα social media. Μία άλλη τόνισε: «Ο Σωκράτης είναι καλός. Λυπάμαι πολύ που λέει ότι είναι μόνος εδώ, αυτό τον τιμά ακόμα περισσότερο. Σ' αγαπώ Σωκράτη, σε ευχαριστώ που ήρθες και που βοήθησες».

«Μου άρεσε πολύ ο Σωκράτης, τι ιδιοφυΐα», έγραψε χρήστης του Twitter και φίλος της Μπέτις. «Ο Σωκράτης φαίνεται καλός, μου άρεσε η συνέντευξη», είπε ένας άλλος.

Δείτε κάποια από τα σχόλια:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags