Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέλος εποχής στο Λιμάνι - Συνάντηση Μαρινάκη με "μεγάλο" όνομα - Ανατροπή με Σισέ τα τελευταία 24ωρα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-06 22:00:00

Τέλος εποχής στο Λιμάνι - Συνάντηση Μαρινάκη με "μεγάλο" όνομα - Ανατροπή με Σισέ τα τελευταία 24ωρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τέλος εποχής στο Λιμάνι - Συνάντηση Μαρινάκη με "μεγάλο" όνομα - Ανατροπή με Σισέ τα τελευταία 24ωρα!

Μεγάλες αλλαγές και κινήσεις που δείχνουν πως ξεκινούν οι διεργασίες για την επόμενη ημέρα. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών θέλει να τα... αλλάξει όλα και δεν θα σταματήσει μέχρι να τα καταφέρει. Ποιος αποχωρεί και τι συμβαίνει με τον Αφρικανό στόπερ;

Ολυμπιακός: Ο Πάπε Αμπού Σισέ διανύει τον έκτο χρόνο του στον Ολυμπιακό και μπαίνει αισίως πια στο πιο κρίσιμο καλοκαίρι της καριέρας του στο μεγάλο λιμάνι, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2024. 

Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει πάρει τα πάνω του ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα και ειδικά από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ζοζέ Ανιγκό, είναι σχεδόν μόνιμα από τις βασικές επιλογές του Γάλλου τεχνικού στο κέντρο της άμυνας. 

Η αλήθεια είναι πως ο Σισέ ποτέ δεν ξεχνά, ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που τον έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη και θέλει με τις εμφανίσεις του, είτε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν, είτε να δημιουργήσει τις συνθήκες για μια καλή πρόταση από κλαμπ του εξωτερικού.

Άσχετα βέβαια αν μέχρι πρότινος ο μάνατζέρ του Σενεγαλέζου υποστήριζε, ότι το καλοκαίρι που έρχεται ο Σισέ θα φύγει σίγουρα με μεταγραφή από τους Ερυθρόλευκους. Ας του δοθεί όμως ένα ελαφρυντικό, καθώς επί Μίτσελ ο παίκτης ήταν ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Τέλος εποχής…

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία «έσκασε» τα τελευταία 24ωρα από τη Γαλλία και αφορούσε τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι αν ο «Αστερίξ» αποφασίσει να βάλε τέλος στην καριέρα του το καλοκαίρι, δίχως όμως να αποκλείουν ότι μπορεί να συνεχίσει άλλη μια χρονιά (!), τότε ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να τον αξιοποιήσει δίνοντάς του ρόλο στην ομάδα.

Αυτή είναι η πρόβλεψη που γίνεται στη Μασσαλία για τον 38,5 ετών Γάλλο άσο, ο οποίος πάντως δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει το καλοκαίρι. Θα ήθελε να παίξει για έναν ακόμα χρόνο και αυτό θα ζητήσει στη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο το πιθανότερο είναι να αποσυρθεί και να αναλάβει ρόλο στην ΠΑΕ ή στα αποδυτήρια!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον... νέο Μιραλάς ο Ολυμπιακός - Αποκάλυψη Ιμπαγάσα - "Γκολ, ταχύτητα και... διεμβολιστής"! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags