Facebook Pixel Αντράζ Σπόραρ: Νικολογιάννης: "Έτσι θα απελευθερωθεί και στον Παναθηναϊκό ο Σπόραρ" - Τι είπε για Τσέριν, Βέρμπιτς
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-15 16:14:00

Νικολογιάννης: "Έτσι θα απελευθερωθεί και στον Παναθηναϊκό ο Σπόραρ" - Τι είπε για Τσέριν, Βέρμπιτς

Sportdog Team

Ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού εξήρε την απόδοση του Σλοβένου φορ με την εθνική του, ενώ μίλησε και για την προετοιμασία εν όψει Ολυμπιακού.

Tα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης. Ο ρεπόρτερ του σταθμού, στάθηκε στην παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών των Πράσινων στα προκριματικά του Euro 2024 και ιδιαίτερα στον Άντραζ Σπόραρ: 

«Είναι καθοριστικός με την εθνική Σλοβενίας. Έκανε εξαιρετικά πράγματα κόντρα στην Φινλανδία. Ουσιαστικά "ξεκλείδωσε" την άμυνα κερδίζοντας το πέναλτι και έκανε και μια πολύ ωραία ασίστ. Μετά βγήκε για να πάρει ανάσες. Είναι αρκετά απελευθερωμένος με τη Σλοβενία. Του έχουν πολύ εμπιστοσύνη. Αν πετύχει και στον Παναθηναϊκό ένα κρίσιμο γκολ θα απελευθερωθεί. Ο Τσέριν ήταν ένα "μηχανάκι" στο κέντρο, ενώ και ο Βέρμπιτς εκτέλεσε το κόρνερ για το τρίτο γκολ».

Τέλος, αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Δουλεύει πολύ στη φυσική κατάσταση ο Γιοβάνοβιτς στις προπονήσεις. Έχει βγει ένας δύσκολος Σεπτέμβρης και ένα μέρος του Οκτώβρη με συνεχόμενα ντέρμπι και ο Παναθηναϊκός θα έχει και πάλι τρία ματς σε απόσταση μιας εβδομάδας, επομένως θα παίξει ρόλο και η φυσική κατάσταση. Θα στρώσει κάπως το πρόγραμμα μετά τον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν είναι φαβορί ο ΠΑΟ, ούτε μόνος του 1ος ο ΠΑΟΚ - Καμπανάκι με τον Φωστήρα της Σερβίας για Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags