Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Δεν κρύφτηκε παλαίμαχος διεθνής - "Η μόνη ένστασή μου με τον Πογιέτ είναι με τον Φορτούνη"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-24 13:49:00

Δεν κρύφτηκε παλαίμαχος διεθνής - "Η μόνη ένστασή μου με τον Πογιέτ είναι με τον Φορτούνη"

Sportdog Team
Δεν κρύφτηκε παλαίμαχος διεθνής - "Η μόνη ένστασή μου με τον Πογιέτ είναι με τον Φορτούνη"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στην Εθνική Ελλάδας και τις επιλογές του Ουρουγουανού τεχνικού.

Νίκος Καρούλας: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και μίλησε για την Εθνική ομάδα, τον Πογιέτ αλλά και το ντέρμπι μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού την προσεχή Κυριακή.

Για την Εθνική ομάδα και αν πρέπει να συνεχίσει με Πογιέτ: «Πρέπει να συνεχίσουμε με Πογιέτ, έφτασε με αυτόν η ομάδα μέχρι εδώ. Μπορεί να έχουμε τριβές στην ΕΠΟ και στα οικονομικά, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την ομάδα και το έδειξε η ομάδα στη Γαλλία που ήταν πολύ καλή. Οι ομάδες δικαίως έχουν παράπονα γιατί μέσα από την Εθνική ομάδα ανεβαίνει η αξία των ποδοσφαιριστών και σκέφτονται επιχειρηματικά, αλλά αυτό είναι θέμα των ομάδων.

Ο προπονητής είναι αυτό που βλέπει και το βλέπει καλά. Ο Κωνσταντέλιας έπαιξε ως αλλαγή, θα παίξει και ο Βαγιαννίδης σιγά. Η μόνη ένσταση που έχω είναι με τον Φορτούνη, που θα έπρεπε να βρισκόταν στην Εθνική».

Για το Άρης-Παναθηναϊκό: «Έχει βελτιωθεί πολύ ο Αρης, αν και δεν ξεκίνησε καλά στην αρχή, πάντα είναι καλή ομάδα και πέρυσι δεν είχε καλή θέση και τον πετυχαίνει στο ανέβασμα ο Παναθηναϊκός. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά, με περισσότερο το Χ2», είπε ο Νίκος Καρούλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χάνει" Μπακασέτα η ΑΕΚ λόγω Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς - Εξαφάνισε Έλληνα άσο ο Λουτσέσκου, πάει σε ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags