Facebook Pixel Πρώην συνεργάτης του Αλμέιδα συνεχίζει σε τοπ ομάδα της Premier League
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-19 14:08:00

Απίστευτη εξέλιξη! Πρώην συνεργάτης του Αλμέιδα συνεχίζει σε τοπ ομάδα της Premier League

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη! Πρώην συνεργάτης του Αλμέιδα συνεχίζει σε τοπ ομάδα της Premier League

Πολύ σημαντικές εξελίξεις για άνθρωπο που βρισκόταν στο πλευρό του Αργεντίνου τεχνικού, καθώς όπως έγινε γνωστό θα συνεχίσει την καριέρα του σε πολύ γνωστό σύλλογο του αγγλικού πρωταθλήματος.

Μπερνάρντο Κουέβα: Μπορεί το όνομα του Μεξικάνου αναλυτή να είναι άγνωστο σε πολλούς όμως ο Ματίας Αλμέιδα τον γνωρίζει πολύ καλά αφού συνεργάστηκαν μαζί από το 2017 μέχρι το 2020 στην Τσίβας κατακτώντας το Champions League Βόρειας και Νότιας Αμερικής, ενώ συμμετείχαν και στο Μουντιάλ συλλόγων το 2018.

Μάλιστα από το 2020, εξαργυρώνοντας την επιτυχία, εργάζεται στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Μπρέντφορντ, ενώ συνεργάζεται με την νορβηγική Ομοσπονδία, όπου είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, όπως και με την Ομοσπονδία του Μεξικό, με τον ίδιο μάλιστα να ετοιμάζεται για το... άλμα στην καριέρα του αφού η αποχώρηση του Άντονι Μπάρι από την Τσέλσι για προορισμό τη Μπάγερν Μονάχου, έκανε τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να τον ζητήσει και μένουν οι ανακοινώσεις για να ανακοινωθεί το deal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αλμέιδα "τελειώνει" το... παιδί του Μελισσανίδη - Φόβος για "ντου" μεγάλης ελληνικής ομάδας στην ΑΕΚ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags