Facebook Pixel Η λύση για τον τελικό μπάσκετ
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-01 16:42:00

Η λύση για τον τελικό μπάσκετ

Η λύση για τον τελικό μπάσκετ

Ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ ανεβλήθη αλλά ο σκύλος έρχεται να δώσει τη λύση με μια πρόταση ριζοσπαστική.

Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν. Περνάνε στον τελικό μπάσκετ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, όμως μετά από χίλια κύματα και προτάσεις, τελικά το ματς αναβάλλεται. Και να δούμε αν και πότε θα γίνει.

Να κάνει μια πρόταση ο σκύλος; Κάντε τον τελικό στην Γερμανία! Εκεί, δηλαδή, που είχε γίνει πρόπερσι το φάιναλ φορ. Έπαιξαν Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, όμως δεν άνοιξε μύτη, παρά το γεγονός ότι οι οπαδοί ήταν εκεί. Τους κόπηκαν αμέσως οι άγριες διαθέσεις, με τα μέτρα ασφαλείας που είχαν πάρει οι Γερμανοί.

Ενώ στην Ελλάδα γίνεται κάθε φορά κόλαση. Ούτως ή άλλως με την Μέρκελ έχουμε συνέχεια πάρε - δώσε, οπότε ας την παρακαλέσουμε να δεχτεί τον τελικό κυπέλλου. Να χορτάσουν και οι Έλληνες ομογενείς μπάσκετ, αλλά να ησυχάσουμε κι εμείς απ' αυτό το μαρτύριο.

Χωρίς πλάκα, πώς πάνε στην Ιαπωνία ορισμένες ομάδες και παίζουν τον τελικό του εγχώριου Κυπέλλου; Πώς φεύγουν από την Αμερική ομάδες του ΝΒΑ και έρχονται στην Ευρώπη για φιλικά; Ε, ας γίνει το ίδιο και με τον τελικό του Κυπέλλου. Θα δείξουμε και υπεράνω. Αι σιχτίρ πια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags