Facebook Pixel «Μας ντρόπιασε, αλλά μας συσπείρωσε το πρώτο ματς»
Μπάσκετ
| 2011-04-01 00:43:00

«Μας ντρόπιασε, αλλά μας συσπείρωσε το πρώτο ματς»

«Μας ντρόπιασε, αλλά μας συσπείρωσε το πρώτο ματς»

Η ήττα των 48 πόντων στο περιβόητο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν αυτό που συσπείρωσε τη Σιένα στη συνέχεια για να αποκλείσει τους «ερυθρόλευκους», τόνισε ο Νίκος Ζήσης.

«Ήταν δεδομένο ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί και η πρόκριση θα ήταν πολύ δύσκολη. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο συνεχή Final 4 και χτίστηκε για αυτή τη διοργάνωση, όμως βλέποντας την εικόνα της ομάδας μου ήξερα ότι έχουμε πολλές ελπίδες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι περάσαμε στο Final 4.

Το περιβόητο πρώτο παιχνίδι, που πιστεύω ότι ήταν μία έκπληξη και για τις δύο ομάδες, τους διαιτητές και τους φίλους των δύο ομάδων, μας ντρόπιασε, όμως μας συσπείρωσε. Ήταν η χειρότερη βραδιά όλων μας. Δείξαμε ψυχή και θέληση στο δεύτερο παιχνίδι και φτάσαμε στη νίκη, ενώ πήραμε και δύο νίκες εδώ, ώστε να αποκλείσουμε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Παίξαμε σωστό μπάσκετ και καταφέρουμε να προκριθούμε, παρότι δεν είμαστε μία ομάδα με μεγάλα αστέρια» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Ζήση.

Όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματα της... μάχης με τον Βασίλη Σπανούλη, σχολίασε, «σίγουρα ήταν περίεργα τα συναισθήματα. Όχι μόνο με τον Βασίλη, αλλά και με όλα τα παιδιά που έχουμε βρεθεί μαζί στην Εθνική. Αυτή, όμως, είναι η ζωή μας. Πρέπει για 40' να δίνουμε ό,τι καλύτερο για τις ομάδες μας. Ο Ολυμπιακός τώρα πρέπει να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Ίσως να του λείπει περισσότερο.

Τέλος, η Σιένα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Final 4 και ο Έλληνας γκαρντ δε θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο... «Είναι εκπληκτικό το ότι ο Παναθηναϊκός απέκλεισε την Μπαρτσελόνα. Για εμάς η συμμετοχή στο Final 4 είναι όνειρο. Πραγματικά δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Σε αυτή την Ευρωλίγκα ποτέ δεν ξέρεις. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», τόνισε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags