Facebook Pixel «Κλειδί ο Ομπράντοβιτς, ηγέτης ο Διαμαντίδης»
| 2011-05-20 17:24:00

«Κλειδί ο Ομπράντοβιτς, ηγέτης ο Διαμαντίδης»

«Κλειδί ο Ομπράντοβιτς, ηγέτης ο Διαμαντίδης»

Ο Γιάκα Λάκοβιτς αν και δεν έχει πλέον τις καλύτερες σχέσεις με τον Παναθηναϊκό και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δεν σημαίνει πως δεν τους σέβεται και ότι δεν αναγνωρίζει τις ικανότητές του.

Ο Σλοβένος γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα siol.net για το κλειδί της επιτυχίας του τριφυλλιού, την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού και τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Το κλειδί για τον Παναθηναϊκό είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η δεκαετία που είναι στην ομάδα, απολαμβάνοντας την πλήρη εμπιστοσύνη όλων», ήταν τα πρώτα λόγια του Λάκοβιτς, που συνέχισε: «Αυτό του επιτρέπει να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του και τα τελευταία χρόνια δεν έχει αλλάξει πολλά στον τρόπο που παίζει.

Ακόμα και τις χρονιές που ο Παναθηναϊκός δεν έχει τόσο μεγάλη επιτυχία, συνεχίζει με το ίδιο ρόστερ και ελάχιστες προσθήκες. Η ομάδα έτσι παίζει όλο και καλύτερα. Το Ευρωπαϊκό φέτος είναι αποτέλεσμα αυτής της συνέχειας».


Τέλος χαρακτήρισε την Διαμαντίδη ηγέτη: «Ηγέτης μέσα στο παρκέ είναι ο Διαμαντίδης, ο οποίος έχει εκπληκτική σεζόν. Αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε κανέναν από τους υπόλοιπους. Το μπάσκετ είναι ομαδική δουλειά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags