30/05/11 - 20:03

«Νικήσαμε εκεί, νικήσαμε εδώ και πιστεύω ότι οι διαιτητές ήταν δίκαιοι»

Θέση για τη διαιτησία στο ματς του ΟΑΚΑ πήρε και ο Ρομέιν Σάτο μέσω του «paobcblog», λέγοντας ότι «δεν ήταν οι διαιτητές που έκριναν τον αγώνα».

«Νικήσαμε εκεί, νικήσαμε εδώ και πιστεύω ότι οι διαιτητές ήταν δίκαιοι»
55.550views 0shares

Αναλυτικά:

«Γεια σε όλους!
Μιλάμε και πάλι μέσα από το paobcblog.gr αυτή τη φορά και μετά από τη δεύτερη νίκη μας επί του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ. Βρισκόμαστε στο 2-0, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το γνωρίζουμε πολύ καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σε ένα καλό ρυθμό, προκειμένου να φτάσουμε σε αυτή την απαραίτητη τρίτη νίκη που θα σφραγίσει τον τίτλο για εμάς.

Για μένα προσωπικά ήταν ένα καλό παιχνίδι το οποίο ένιωθα ότι χρειαζόμουν. Δεν ένιωθα καλά που δεν μπόρεσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στον πρώτο τελικό, καθώς είχα πρόβλημα από νωρίς με τα φάουλ. Αλλά ένιωσα καλύτερα αυτή τη φορά, γιατί μπόρεσα και τους βοήθησα λίγο περισσότερο. Είχαμε καλή συγκέντρωση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και αυτό ήταν που μας οδήγησε στη νίκη. Η άμυνά μας άλλαξε όλο μας το παιχνίδι προς το καλύτερο.

Επίσης, ξέρω ότι και πάλι γίνεται πολύ κουβέντα για τη διαιτησία. Δεν ήταν οι διαιτητές που έκριναν τον αγώνα. Κάθε φορά που κάποιος χάνει είναι εύκολο να πει ότι φταίνε οι διαιτητές. Νικήσαμε εκεί, νικήσαμε εδώ και πιστεύω ότι οι διαιτητές ήταν δίκαιοι. Σφύριζαν αυτά που έβλεπαν και κατάφεραν να κρατήσουν υπό έλεγχο ένα δυνατό παιχνίδι, μα αρκετές επαφές. Όπως κι αν έχει δεν θέλουμε να μιλάμε για τη διαιτησία, είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε.

Ο αγώνας γενικότερα ήταν δυνατός. Είναι μια μάχη για τον καθένα από εμάς. Ξέραμε ότι θα ήταν δυνατός, ότι θα υπήρχαν επαφές, έτσι είναι πάντα αυτοί οι αγώνες, αλλά οι προπονητές μας, μας είχαν προετοιμάσει κατάλληλα. Και όταν ανακτήσαμε τη συγκέντρωσή μας, όλα έγιναν ευκολότερα για εμάς. Ήμασταν πολύ καλύτεροι στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Και ο κόσμος μας βοήθησε πολύ. Ακούς γι' αυτό, διαβάζεις γι' αυτό, αλλά πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Ήταν κάτι διαφορετικό ακόμη και σε σχέση με τον αγώνα της κανονικής περιόδου στο ΟΑΚΑ. Ήταν τρελό, αλλά ωραία τρελό. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και όλοι τραγουδούσαν και φώναζαν από το πρώτο στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ήσασταν εκπληκτικοί.

Θα πρέπει να πω επαναλάβω όμως ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Δεν θα είναι εύκολο να πάρουμε αυτή την τρίτη νίκη που χρειαζόμαστε στο ΣΕΦ. Θα είναι συγκεντρωμένοι, θα παίξουν ακόμη πιο δυνατά. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Θα πρέπει να παλέψουμε από ως το τέλος. Ήταν πολύ θετικό για εμάς ότι υπερασπιστήκαμε την έδρα μας μετά τη νίκη στο ΣΕΦ, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Γιορτάσαμε, το χαρήκαμε για… πέντε λεπτά, αλλά αυτό ήταν. Πρέπει απόψε να επιστρέψουμε στη δουλειά και να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας για ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι..

Και κάτι ακόμη… Πολλοί από εσάς μου είπαν για τη φάση με το φόλοου κάρφωμα… Πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ. Και δεύτερον… Δεν υπάρχουν μυστικά. Απλά θα πρέπει να ευχαριστήσω τα… πόδια μου…

Να είστε όλοι καλά και ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας…»
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ