Facebook Pixel Sportdog.gr | Σταρ που πατάει στη γη - Οι πρώτες δηλώσεις Αντετοκούνμπο μετά το All Star Game!
Μπάσκετ
NBA
| 2018-02-19 08:52:00

Σταρ που πατάει στη γη - Οι πρώτες δηλώσεις Αντετοκούνμπο μετά το All Star Game!

Sportdog Team
Σταρ που πατάει στη γη - Οι πρώτες δηλώσεις Αντετοκούνμπο μετά το All Star Game!

Σεμνός και ταπεινός, όπως πάντα!

Στη δεύτερη παρουσία του σε All Star Game αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης και, παρότι η ομάδα του ηττήθηκε, είχε μόνο καλά λόγια για να πει...

«Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Μακάρι να κερδίζαμε πάλι, αλλά περάσαμε καλά. Είδα και την οικογένειά μου να είναι χαρούμενη και να βγάζει φωτογραφίες με τους παίκτες και τους celebrities. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Παίξαμε δυνατά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Εγώ αυτό ξέρω να κάνω, το έκαναν όλοι και είχαμε ένα ωραίο και συναρπαστικό ματς. Το απολαύσαμε», δήλωσε αρχικά ο 23χρονος άσος.

Μιλώντας για τον ΛεΜπρόν, είπε: «Ο ΛεΜπρόν είναι απίστευτος, ένα πρότυπο όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για μας τους παίκτες. Είναι επαγγελματίας όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό».

Για το ποιους παίκτες θα έπαιρνε αν ήταν αρχηγός: «Μου άρεσε η ομάδα μου, ήμασταν ανταγωνιστικοί, πήρα πράγματα από όλους και έκανα φιλίες. Ελπίζω να είμαι και του χρόνου εδώ, χτύπα ξύλο. Δεν ξέρω ποιους θα διάλεγα. Θα δούμε. Αν είμαι αρχηγός, θα διαλέξω τους καλύτερους παίκτες και θα φτιάξω μια καλή ομάδα».

Για το πρόγραμμά του από εδώ και πέρα είπε: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Μιλγουόκι, να ξεκουραστώ, να προετοιμαστώ για τα εναπομείναντα παιχνίδια στην κανονική περίοδο και ελπίζω να επιστρέψω στο All Star Game του χρόνου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags