Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για το μεγάλο ντέρμπι στο μπάσκετ: Τι γίνεται με το Άρης-ΠΑΟΚ!
| 2018-03-09 07:52:00

Αποκάλυψη για το μεγάλο ντέρμπι στο μπάσκετ: Τι γίνεται με το Άρης-ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για το μεγάλο ντέρμπι στο μπάσκετ: Τι γίνεται με το Άρης-ΠΑΟΚ!

Υπάρχουν εξελίξεις.

Προς αναβολή το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την Stoiximan.gr Basket League. Το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (11/3) στις 17:00, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό να μην διεξαχθεί τότε. Μετά την εξέλιξη της υπόθεσης με τη δικαίωση του Άρη από το ΑΣΕΑΔ, το ματς θα διεξαχθεί με κόσμο και αυτό προκαλεί προβλήματα, σύμφωνα με το sdna.gr.

Είναι γνωστό πως για τις 14:00 είναι προγραμματισμένο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ με συγκέντρωση στην Καμάρα, ενώ στις 19:30 θα διεξαχθεί το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Είναι προφανές πως, λόγω της κοντινής απόστασης, στην οποία βρίσκονται τα τρία σημεία προκλήθηκε προβληματισμός στις τάξεις της αστυνομίας υπό τον φόβο επεισοδίων.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, είναι έτοιμη να διατάξει την αναβολή του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, ώστε να μην υπάρχει ο συγκεκριμένος κίνδυνος συνάντησης οπαδών των δύο ομάδων. Έχουν ενημερωθεί, μάλιστα, και οι αρμόδιοι φορείς. Προς το παρόν, δεν υπάρχει οριστική απόφαση, αλλά αυτή αναμένεται να προκύψει την Παρασκευή (10/3).

Η κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, και οι ώρες διεξαγωγής της συγκέντρωσης και των αναμετρήσεων είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν στην αναβολή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags