Facebook Pixel Προλαβαίνει ο Βονόρτας;
| 2013-04-02 12:15:00

Προλαβαίνει ο Βονόρτας;

Προλαβαίνει ο Βονόρτας;

Ο Φάμπρι χαρακτηρίστηκε -σωστά ως- "λίγος" όταν ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, βάσει βιογραφικού αλλά και των σχολίων που ακολούθησαν την άφιξή του από τους ίδιους τους Ισπανούς. Γράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

«Λίγοι» είναι όμως και αρκετοί εκ των παικτών που φορούν φέτος τη φανέλα αυτής της ομάδας. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι συμφωνώ με την ουσία των δηλώσεων του Φάμπρι μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά, ωστόσο νόημα κανένα δεν είχε αυτή την ώρα η στάση που επέλεξε να κρατήσει. Γιατί επιβεβαίωσε απλώς πως ήθελε να προστατέψει το τομάρι του (κι αυτός!). Καλά του είπε, όπως βγήκαν στην επιφάνεια με όσα γράφτηκαν από τον Σταμάτη Γαρρή στα ρεπορτάζ του pamesports.gr, ο κατά τα άλλα ήρεμος και ήσυχος Καρνέζης. «Δεν γίνεται να φταίμε πάντα εμείς». Σωστό!

Είναι αλήθεια φυσικά πως πολλοί από αυτούς που φοράνε τώρα τη φανέλα του Παναθηναϊκού κανονικά θα έπρεπε να μην τους επιτρέπεται ούτε η είσοδος στην Παιανία, ακόμα και ως επισκέπτες. Παρόλα αυτά ο Φάμπρι φέρει κατά τη γνώμη μου ακέραια την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας, σε ένα πράγμα μόνο, αλλά καθοριστικό. Σε ότι αφορά στη διάθεσή της. Μία λεπτομέρεια που διαχωρίζει τις καλές από τις κακές ομάδες είναι η προσπάθειά της. Το νεύρο, αλλά κι ο τσαμπουκάς που θα πρεπε να βγάζει. Ούτε αποφασιστικότητα, ούτε φοβία είχε ποτέ του ο Παναθηναϊκός με αυτόν τον προπονητή και σίγουρα αναδείκνυε κάτι χειρότερο. Αδιαφορία! «Ευθεία γραμμή» ήταν τα ματς με Κέρκυρα, ΠΑΟΚ και Πλατανιά, στα οποία είναι ζήτημα εάν έκαναν οι «πράσινοι» πέντε σουτ στα τρία 90λεπτα. Μεγάλη ευκαιρία δεν θυμάμαι μάλιστα σε κανένα από αυτά!

Και τώρα ο Βονόρτας! Ο συμπαθέστατος παλαίμαχος αμυντικός είναι καλό παιδί και κύριος με τα όλα του. Δεν μπορώ παρόλα αυτά να φανταστώ τι μπορεί ν αλλάξει από μία ομάδα η οποία βασίζεται σε ποδοσφαιριστές είτε ατάλαντους, είτε ξενερωμένους που μπορεί να είναι έμπειροι και ικανοί αλλά δεν θέλουν. Δεν «ψήνονται». Εκτός κι αν υπάρξει έως το τέλος κι άλλος τεχνικός, ώστε να καταρριφθεί και το ρεκόρ των 4 προπονητών σε μία σεζόν. Προλαβαίνει άραγε ο Βονόρτας, ή μήπως τα τρία ματς είναι πολλά;

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags