Facebook Pixel Νίκες για Ολλανδούς, Ιταλούς, Βέλγους και Σέρβους, γκολ ο Πάντελιτς (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-26 00:40:00

Νίκες για Ολλανδούς, Ιταλούς, Βέλγους και Σέρβους, γκολ ο Πάντελιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκες για Ολλανδούς, Ιταλούς, Βέλγους και Σέρβους, γκολ ο Πάντελιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ολλανδία με το εμφατικό 0-4… έκοψε τον βήχα στους Ούγγρους, όσον αφορά στο ποιος είναι το αφεντικό στον 5ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2012.

O Φαν ντερ Φάαρτ άνοιξε το σκορ μόλις στο 8`, ενώ στο 45` ο Αφελάι σημείωσε το 0-2. Κάουτ (54`) και Φαν Πέρσι (62`) μετέτρεψαν τη νίκη σε θρίαμβο.

Στον πρώτο όμιλο, το Βέλγιο πήρε μεγάλη νίκη στην Αυστρία με 0-2 και διατήρησε τις ελπίδες του για την κατάληψη της 2ης θέσης. Ο Άξελ Βίτσελ της Σταντάρ με δύο γκολ (6`, 50`) έγραψε τη μεγάλη νίκη των «κόκκινων διαβόλων».

Στον 3ο όμιλο ο Μάρκο Πάντελιτς σημείωσε το πρώτο γκολ των Σέρβων στο 2-1 επί της Βορείου Ιρλανδίας. Οι Σέρβοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Μακόλεϊ στο 40`, αλλά ο φορ του Ολυμπιακού στο 65` ισοφάρισε και στο 74` ο Τόσιτς έκανε το τελικό 2-1.

Τέλος, οι Ιταλοί τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους Σλοβένους στη Λιουμπλιάνα, με τον Τιάγκο Μότα να δίνει τη νίκη με 0-1 με δικό του γκολ στο 73`. Η "σκουάντρα ατζούρα" είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο έχοντας 13 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ:


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags