Facebook Pixel «Ευχαριστούμε τους περισσότερους από 3000 ΑΕΚτζήδες»
| 2011-04-05 17:38:00

«Ευχαριστούμε τους περισσότερους από 3000 ΑΕΚτζήδες»

«Ευχαριστούμε τους περισσότερους από 3000 ΑΕΚτζήδες»

Τους περισσότερους από τρεις χιλιάδες, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οπαδούς της ΑΕΚ που έδωσαν το παρών την Κυριακή το μεσημέρι στο συλλαλητήριο, ευχαρίστησε η συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων που διοργάνωσε την κινητοποίηση.
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τους περισσότερους από 3.000 ΑΕΚτζηδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας κι έδωσαν το παρών στο συλλαλητήριο της Κυριακής. ΑΕΚτζηδες απ όλη την Ελλάδα, οργανωμένοι αλλά και απλός κόσμος που ήρθε να διαδηλώσει τον προβληματισμό του, να εκφράσει την αγωνία του και να διαμαρτυρηθεί για την κατάντια της ομάδα μας.

Σ αυτό το σημείο και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων θα θέλαμε να τονίσουμε και τα εξής: όλες οι ενέργειες μας που έγιναν με αφορμή το συλλαλητήριο της Κυριακής στα ιερά χώματα της Ν. Φιλαδελφειας όπως η συμπεριφορά του κόσμου κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, η μετάβαση μερίδας οπαδών αμέσως μετά στο ΟΑΚΑ με πορεία, η διαμαρτυρία έξω απο τη θύρα των επισήμων(vip), η περιφορά εντός γηπέδου του πανό κατα την έναρξη του παιχνιδιού καθώς και η συμβολική μας αποχώρηση από τη θύρα 15 στο 30' του παιχνιδιού , έγιναν με απόλυτα ΕΙΡΗΝΙΚΟ τρόπο και ΧΩΡΙΣ κανένα επεισόδιο. Δεσμευόμαστε για ΝΕΕΣ και  ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ κινητοποιήσεις στο άμεσο μέλλον με σκοπό την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags