Facebook Pixel Το πιο δυνατό αμάξι στο ...πιο δυνατό σουτ!
| 2011-04-13 13:56:00

Το πιο δυνατό αμάξι στο ...πιο δυνατό σουτ!

Το πιο δυνατό αμάξι στο ...πιο δυνατό σουτ!

Ένα δώρο αξίας 900.000 ευρώ έλαβε ο Ρομπέρτο Κάρλος για τα 38α γενέθλιά του! Μια Bugatti Veyron, το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο αυτή τη στιγμή με το κοντέρ του να μπορεί να δείξει ως και τα 434 χιλ. την ώρα…

Αυτά τα γενέθλια θα μείνουν αξέχαστα στον Ρομπέρτο Κάρλος το δίχως άλλο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ την περασμένη Κυριακή έκλεισε τα 38 του χρόνια και ο ιδιοκτήτης της νέας του ομάδας, της ρωσικής Ανζί του Ντατζεστάν, του προσέφερε ένα μυθικό δώρο…

Ένα δώρο αξίας 900.000 ευρώ. Μια Bugatti Veyron , το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο αυτή τη στιγμή με το κοντέρ του να μπορεί να δείξει ως και τα 434 χιλ. την ώρα. Το πανάκριβο δώρο το παρέδωσε ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή κατά την διάρκεια της μίνι γιορτής που στήθηκε για να γιορτάσει τα γενέθλιά του σε ξενοδοχείο της πόλης.

Όταν ο Σουλειμάν Κερίμοφ ανακοίνωσε στον Ρομπέρτο Κάρλος το δώρο που τον περίμενε έξω από το ξενοδοχείο δεν πίστευε στ αυτιά του. Έμεινε όμως με το στόμα ανοιχτό όταν βγήκε και είδε το πανάκριβο αυτοκίνητο μπροστά του.

Πριν καλά καλά το συνειδητοποιήσει ο Ρομπέρτο Κάρλος κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να μεταφέρει τον “χρυσό” απόκτημά του στην πατρίδα του τη Βραζιλία.

Ο Ρώσος πολυεκατομμυριούχος πάντως δεν φαίνεται να σταματάει εδώ. Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ έχει υποσχεθεί από μια Bugatti σε όλους τους παίκτες της Ανζι αν καταφέρουν να οδηγήσουν την ομάδα του σε ένα πρωτάθλημα μέσα στην ερχόμενη τετραετία!

Αυτοί είναι στόχοι...

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags