Facebook Pixel «Μπέο, Μπέο και στο Μπερναμπέου»!
| 2011-06-20 21:47:00

«Μπέο, Μπέο και στο Μπερναμπέου»!

«Μπέο, Μπέο και στο Μπερναμπέου»!

Χαμός έγινε στην "πρώτη" του Ολυμπιακού Βόλου, παρουσία περίπου 4000 οπαδών της ομάδας, με το σύνθημα "«Μπέο, Μπέο και στο Μπερναμπέου» να κυριαρχεί!!

Ο Ολυμπιακός Βόλου συμμετείχε την Δευτέρα για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ευρωπαϊκή κλήρωση. Η «πρώτη» λοιπόν της ομάδας συνέπεσε με μια ιστορική στιγμή για τους Θεσσαλούς. Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή προοπτική του Βόλου τονίζοντας πως: «Λόγω της μέρας και της κατάστασής μου δεν θα πολυλογίσω. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα συνεχίσει τον δρόμο που όλοι μαζί χαράξαμε, πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και των παικτών. Ξεκινάμε όπως και πέρυσι, με τον ίδιο βασικό κορμό. Η ομάδα σίγουρα θα ενισχυθεί, αλλά θα βασιστεί σε αυτή την ομάδα που μας έκανε πέρυσι περήφανους. Η πορεία του Ολυμπιακού Βόλου φέτος θα κριθεί από τη δική σας παρουσία. Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκινάει από τον κόσμο, αντλεί δύναμη από τον κόσμο. Εγώ έχω οράματα και όνειρα, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για έναν καλύτερο Ολυμπιακό Βόλου».

Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γράθια δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ στη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Ηθελα να στείλω ένα μήνυμα, όπως είπε και ο πρόεδρος, πιστεύω σε αυτή την ομάδα και με τη δουλειά και τη συμπαράσταση του κόσμου ελπίζω η ομάδα να φτάσει πολύ ψηλά».

Για την αντίπαλο στο Europa League, σχολίασε: «Ανεξαρτήτου αντιπάλου θα προετοιμαστούμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία και σε 3,5 εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι. Το πρωτάθλημα αρχίζει σε εννέα εβδομάδες, αλλά και γι’ αυτό θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Θα δώσουμε δύο φιλικά σίγουρα. Η ομάδα θέλω να παρουσιαστεί καλύτερη από πέρυσι. Να παίξει καλύτερα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Πηγή: exedra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags