Facebook Pixel Sportdog.gr | Μιας «παραίτησης», ήττα έπεται!
| 2017-09-23 22:26:00

Μιας «παραίτησης», ήττα έπεται!

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Μιας «παραίτησης», ήττα έπεται!

Το... κακό με το «αντίο» Αλαφούζου συνεχίστηκε για τον Παναθηναϊκό, που έχασε 2-0 από τον Παναιτωλικό.

Τεράστια νίκη πήρε ο Παναιτωλικός, την πρώτη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 του Παναθηναϊκού! Οι Αγρινιώτες πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση, με τους Πράσινους να έχουν προβληματική απόδοση και να προσπαθούν να αντιδράσουν μόνο με ξεσπάσματα. Το χειρότερο νέο, όμως, ήταν ο τραυματισμός του Τσάβες, ο οποίος πιθανότατα υπέστη τράβηγμα και θα απουσιάσει για ικανό χρονικό διάστημα!

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με φοβερό σουτ του Μάζουρεκ στο 19’ και διπλασίασε τα τέρματά του με τον Κλέσιο στο 65’.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Φράνκο Μάζουρεκ! Εκτός από το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε, ο Αργεντινός επιθετικός ήταν συνεχώς πηγή κινδύνων για την άμυνα του Παναθηναϊκού, ενώ σε ορισμένες φάσεις έκανε πραγματικά επίδειξη τεχνικής!

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Παναιτωλικό ο Μάκης Χάβος. Τερματοφύλακας ήταν ο Κυριακίδης, με δίδυμο στόπερ τους Μόρα-Μιχάι, δεξί μπακ τον Μαρινάκη και αριστερό τον Ρότσα. Στον άξονα έπαιξαν οι Μπεχαράνο και Πάουλο, με τον Μάζουρεκ μπροστά τους, τον Ρόσα αριστερά και τον Κλέσιο δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης κινήθηκε ο Ντίας.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου έβλεπε τους παίκτες του να εκτελούν άψογα το πλάνο του χτυπώντας στην κόντρα τον Παναθηναϊκό. Οι αλλαγές που έκανε ήταν για να διατηρήσει το προβάδισμα, κάτι που πέτυχε.

O Μαρίνος Ουζουνίδης εφάρμοσε 4-4-1-1 για τον Παναθηναϊκό. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Βλαχοδήμος, στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι Μολέντο και Κουρμπέλης, δεξιά ο Γιόχανσον και αριστερά ο Χουλτ. Στον άξονα πήραν θέση οι Χίλιεμαρκ και Σιλά, έχοντας στη δεξιά πλευρά τον Βιγιαφάνιες και στην αριστερή τον Λουντ. Ο Άλτνμαν κινήθηκε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μολίνς.

Ο Έλληνας τεχνικός βελτίωσε την επιθετική λειτουργία της ομάδας του περνώντας στο ημίχρονο τον Τσάβες αντί του αρνητικού Άλτμαν, όμως στο 69’ τον είδε να τραυματίζεται κι έβαλε στη θέση του τον Χατζηγιοβάνη. Νωρίτερα, η αλλαγή του Μουνιέ αντί του Λουντ δεν άλλαξε κάτι στον ρου της αναμέτρησης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μόρας, Μιχάι, Μαρινάκης, Ρότσα, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (74’ Μπράβο), Κλέσιο, Ρόσα (79’ Τσοκάνης), Ντίας (84’ Μαρκόφσκι)

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μολέντο, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Λουντ (64’ Μουνιέ), Άλτμαν (46’ Τσάβες 71’ Χατζηγιοβάνης), Μολίνς

Η ΦΑΣΗ: Το γκολ του Κλέσιο στο 65’! Ο Παναθηναϊκός πίεζε έντονα για την ισοφάριση, ωστόσο το πλασέ του Αφρικανού μετά από τρομερή ενέργεια του Ρότσα έκανε το 2-0 κι «έκοψε» εντελώς τα πόδια των αντιπάλων.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο διαιτητής Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας είχε μια καλή διαιτησία χωρίς προβλήματα.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: O Παναιτωλικός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, έφτασε τους 5 βαθμούς και ξεπέρασε στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό (3 βαθμοί), ο οποίος παραπαίει.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Με τέτοιες εμφανίσεις ο Παναιτωλικός αποδεικνύει ότι μπορεί να πετύχει πολλά φέτος και η μέτρια βαθμολογική συγκομιδή του μέχρι στιγμής οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλε (με ΑΕΚ, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό).

Όσο για τον Παναθηναϊκό, τα πράγματα είναι… μαύρα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο διοικητικό κομμάτι. Μετά την παραίτηση του Αλαφούζου, ήρθε ακόμα μια ήττα που τον «βύθισε» στη βαθμολογία, ενώ μετά τον τραυματισμό του Λουτσιάνο, έχασε και τον Τσάβες!

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε ΕΔΩ το 1-0 και ΕΔΩ το 2-0

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags