Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό δεν άρεσε στον Λεμονή - Τι δήλωσε για Οφόε, Εμενίκε και την τραγωδία στην Μάνδρα
| 2017-11-18 23:08:00

Αυτό δεν άρεσε στον Λεμονή - Τι δήλωσε για Οφόε, Εμενίκε και την τραγωδία στην Μάνδρα

Sportdog Team
Αυτό δεν άρεσε στον Λεμονή - Τι δήλωσε για Οφόε, Εμενίκε και την τραγωδία στην Μάνδρα

Ποιο ήταν το σχόλιο του κόουτς του Ολυμπιακού για το ματς στο Φάληρο.

Ο Τάκης Λεμονής ήταν γενικά ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού, όμως τόνισε ότι θα ήθελε καλύτερη εικόνα της ομάδας του στο πρώτο 20λεπτο.

Επίσης, αναφέρθηκε στην απουσία του Οφόε και στο πότε θα επιστρέψει ο Εμενίκε, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα θύματα της κακοκαιρίας στην Μάνδρα Αττικής.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι και το ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη βάσει ευκαιριών του Ολυμπιακού: «Ναι έχει διάφορες αναγνώσεις το ματς. Εάν το δούμε συνολικά είμαι ευχαριστημένος από τις πολλές καλές φάσεις στην εστία του Λεβαδειακού που δέχεται δύσκολα φάσεις και γκολ. Μετά το 1-1 ήταν το ψυχολογικό σκέλος και η διαχείριση. Αντιδράσαμε σωστά, το διαχειριστήκαμε και καταφέραμε να σκοράρουμε. Αγχωθήκαμε, πιεστήκαμε αλλά τα καταφέραμε».

Για το πλάνο και εάν βγαίνει: «Προσπαθούμε να έχουμε πολλές και οργανωμένες επιθέσεις. Να κρατάμε τις θέσεις μας και να βγάζουμε φάσεις. Μας έλειψε σήμερα η τελική προσπάθεια απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα».

Για το κατά πόσο εντοπίζει πρόοδο: «Ναι υπάρχει πρόοδος. Εάν δούμε ότι ο Λεβαδειακός είναι ομάδα αντεπιθέσεων και χτυπάει εκεί. Μέχρι το 1-1 δεν είχαμε δεχθεί καμία φάση. Είναι κομμάτι που δίνω σημασία. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και τις θέσεις μας γιατί ήταν ψυχρολουσία το 1-1 αλλά μετά βγάλαμε το παιχνίδι».

Για τον Οτζίτζα: «Μετά το πρώτο σοκ, γιατί είναι σοκ να μπουν σπίτι σου όταν έχεις την γυναίκα και το παιδί, ο χρόνος κυλάει υπέρ μας για τον Οτζίτζα. Θα ηρεμήσει και θα είναι ξανά μαζί μας. Το θέμα του είναι ένα πρόβλημα στην γάμπα αυτήν την στιγμή και όχι αυτό που συζητάμε. Πιστεύω ότι θα τον έχουμε έτοιμο με την Σπόρτινγκ. Θα δούμε».

Για τη Σπόρτινγκ και το εάν η ομάδα του είχε στο μυαλό της το παιχνίδι αυτό: «Όχι, όχι. Η ομάδα ήταν πολύ σοβαρή. Θα συζητάγαμε διαφορετικά εάν οι φάσεις γίνονταν γκολ. Χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωσή μας μετά το 1-1, όμως γενικά πήγαμε καλά. Ήθελα πιο καλό... μπάσιμο, δηλαδή στο πρώτο 20λεπτο. Να μπαίναμε πιο καλά.»

Για τον Εμενίκε: «Να δούμε. Μετά από μία εβδομάδα θα ξέρουμε. Να μπει σε άλλης μορφής προπόνηση και μετά από επτά ημέρες θα ξέρουμε».

Για την τραγωδία στη Μάνδρα: «Συζητάμε για ποδόσφαιρο, όμως όλοι είμαστε συγκλονισμένοι με αυτό που έγινε στη Μάνδρα. Ξέρω ότι τα λόγια δεν είναι παρηγοριά αλλά να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα για αυτούς τους ανθρώπους και την χώρα μας. Να ευχαριστήσουμε την ομάδα και την ΠΑΕ για την βοήθεια που δίνει και να ευχηθούμε να μην έχουμε άλλες τέτοιες ιστορίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags