Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τζόγος» με ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο του Ολυμπιακού - Τον «φεύγουν», αλλά εκείνος...
| 2017-11-21 20:15:00

«Τζόγος» με ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο του Ολυμπιακού - Τον «φεύγουν», αλλά εκείνος...

Sportdog Team
«Τζόγος» με ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο του Ολυμπιακού - Τον «φεύγουν», αλλά εκείνος...

Αυτή η υπόθεση έχει πολύ παρασκήνιο!

Το όνομα του Εμάνουελ Εμενίκε βρίσκεται διαρκώς στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, ως παίκτης που είναι υποψήφιος για να αποχωρήσει από το Λιμάνι τον προσεχή Γενάρη.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές έδωσαν πολλά χρήματα για την απόκτησή του, ενώ και στον Νιγηριανό έχουν προσφέρει ένα σημαντικό συμβόλαιο, στις απαιτήσεις του οποίου δεν έχει ακόμα ανταποκριθεί.

Με αποτέλεσμα να λέγονται και να γράφονται πολλά για το μέλλον του...

Αλλά το sportdog.gr θέτει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα: Πώς θα φύγει ο Εμενίκε; Δεν είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος του ρόστερ; Δεν είναι η πιο ακριβή μεταγραφή; Τόσο εύκολα «απαξιώνονται» αυτά;

Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε ένα παλιότερο ρεπορτάζ του sportdog.gr, στο οποίο αναλύαμε ποιο είναι το πραγματικό καθεστώς του Νιγηριανού στον Ολυμπιακό και πως ακριβώς έγινε η απόκτησή του!

Το βέβαιο είναι ότι το φετινό συμβόλαιο του παίκτη θα καλυφθεί 50-50 από τον Ολυμπιακό και τη Φενέρ, βάσει συμφωνίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Με τον Νιγηριανό να καρπώνεται τις αποδοχές που προέβλεπε ο τελευταίος χρόνος συμβολαίου του με την τουρκική ομάδα.

Από το καλοκαίρι και μετά, όμως, οι Ερυθρόλευκοι αναλαμβάνουν να καλύπτουν εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του παίκτη, κάτι που ενδεχομένως να θέλουν να αποφύγουν, αν φυσικά ο Εμενίκε δεν έχει συνέλθει αγωνιστικά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags