Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καρφί» από Σεμπά: «Δεν είμαστε τόσο κακοί όσο λένε»!
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-23 17:55:00

«Καρφί» από Σεμπά: «Δεν είμαστε τόσο κακοί όσο λένε»!

Sportdog Team
«Καρφί» από Σεμπά: «Δεν είμαστε τόσο κακοί όσο λένε»!

Σε ποιους αναφέρεται ο Βραζιλιάνος του Ολυμπιακού;

O Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 3-1 και έχασε κάθε ελπίδα να συνεχίσει στην
Ευρώπη, έστω και μέσω του Europa League.

Πάντως, παρά την κακή χθεσινή εμφάνιση και την ήττα, ο Σεμπά εμφανίστηκε κατηγορηματικός για το ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο λένε, στέλνοντας μήνυμα σε όσους ασκούν κριτική στους Πειραιώτες.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε σε Πορτογάλους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ και είπε –μεταξύ άλλων- ότι η ομάδα βελτιώνεται, τα πηγαίνει καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα και μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό επικεντρώνεται στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Προσπαθήσαμε, η ομάδα πάλεψε, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα έκανε καλό ματς, αμυνθήκαμε καλά, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, είχαμε ισορροπημένο ματς, αλλά τα δύο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν καθοριστικά.

Δεν είμαστε τόσο κακοί όσο λένε, γιατί είμαστε στον ένα βαθμό από την πρώτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι φυσιολογικό σε σχέση με ο,τι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, αλλά η ομάδα βελτιώνεται. Η Ευρώπη δεν πήγε όπως θα θέλαμε, αλλά η ομάδα βελτιώνεται και αρχίζει να νικά. Πρέπει να νικήσουμε τα επόμενα ματς για να επιστρέψουμε στη φυσιολογική θέση του Ολυμπιακού, την πρώτη θέση της κατάταξης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags