06/01/18 - 14:40

Εξελίξεις με Λεμονή στο Λιμάνι - Ραντεβού με τον Μαρινάκη - Μένει στον Ολυμπιακό;

Ποιος είπε ότι ο Sir Takis θα φύγει; 

Sportdog Team
Εξελίξεις με Λεμονή στο Λιμάνι - Ραντεβού με τον Μαρινάκη - Μένει στον Ολυμπιακό;
23.715views 195shares

Μπορεί ο Τάκης Λεμονής να έφυγε σαν κύριος από τον Ολυμπιακό, αποχαιρετώντας τους παίκτες στου Ρέντη και ζητώντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε ένα κάπως συγκινησιακό κλίμα, ωστόσο όπως λέγεται ο Έλληνας προπονητής είναι ιδιαίτερα πικραμένος με τις τελευταίες εξελίξεις.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό αποδεικνύεται κι από το ότι ο sir Takis δε φαίνεται, σε πρώτη φάση, να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον αγαπημένο του Ολυμπιακό, από άλλο πόστο, όπως του προτάθηκε από τη διοίκηση όταν ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να αποχωρήσει από τον πάγκο των πρωταθλητών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνάντηση μέσα στην άλλη εβδομάδα με τον Έλληνα τεχνικό, προκειμένου να του εξηγήσει από κοντά πώς θέλει να τον αξιοποιήσει στον σύλλογο.

Ο Τάκης Λεμονής φαίνεται, όμως, να έχει πάρει την απόφασή του και δεν είναι διατεθειμένος να μείνει στην ομάδα έχοντας διαφορετικό ρόλο απ' αυτόν του προπονητή.

Από την άλλη, πάντως, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Έλληνας κόουτς να αλλάξει τελικά άποψη στη συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Είναι, άλλωστε, τέτοια η αγάπη του για τον σύλλογο που θα μπορούσε να δεχτεί να συνεχίσει την προσφορά του στην ομάδα, έστω και από άλλο πόστο.

Πάντως, για την ώρα, ο Sir Takis παρουσιάζεται να μη θέλει να συνεχίσει στον σύλλογο, όντας απογοητευμένος από την αποχώρησή του, καθώς ούτε ο ίδιος δεν περίμενε να φύγει έχοντας την ομάδα πρώτη στο πρωτάθλημα, αν και προφανώς ήταν άλλοι οι λόγοι του διαζυγίου...  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ