Facebook Pixel Δραματικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά την τιμωρία - Sportdog.gr
| 2018-02-12 21:40:00

Δραματικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Ο φόβος για το... σκάνδαλο και τι θα γίνει τώρα με το -3

Sportdog Team
Δραματικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Ο φόβος για το... σκάνδαλο και τι θα γίνει τώρα με το -3

Θα πέσει η ποινή στην έφεση; 

Η απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Superleague ήταν καταστροφική για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών, ποινή δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 90.000 ευρώ για όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Φυσικά, οι Ερυθρόλευκοι έχουν δικαίωμα έφεσης στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο, την οποία αναμένεται να ασκήσουν προκειμένου να πετύχουν τη μείωση της τιμωρίας.

Πάντως, το κλίμα που εισπράττεται από εσωτερικό των Ερυθρολεύκων αναφορικά με την ποινή που τους επιβλήθηκε δεν φαίνεται να είναι θετικό. Η τιμωρία δεν ήταν η μέγιστη δυνατή, ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να επιτύχουν τη μείωσή της.

Φυσικά, πρέπει να διευκρινιστεί ότι ναι μεν η τιμωρία αφαίρεσης βαθμών ήταν η υψηλότερη δυνατή, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν τιμωρηθεί με έως και 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων και 250.000 ευρώ πρόστιμο.

Άλλωστε, όπως σας είχαμε ενημερώσει από τη νύχτα του «μοιραίου» ντέρμπι με την ΑΕΚ, οι άνθρωποι την Πειραιωτών φοβόντουσαν ότι δε θα γλιτώσουν την αφαίρεση βαθμών. Μπορεί να τόνιζαν ότι οποιαδήποτε ποινή πέραν του προστίμου θα αποτελούσε «σκάνδαλο», ωστόσο είχαν «μυριστεί» τι τους περιμένει.

Συνεπώς, δεν ήταν αισιόδοξοι για την πρωτοβάθμια απόφαση και το ίδιο φαίνεται να ισχύει για την έφεση που αναμένεται να καταθέσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags