Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις για την σωτηρία του ΠΑΟ – Κίνηση ματ από Αλαφούζο την τελευταία στιγμή!
| 2018-04-02 19:25:00

Ραγδαίες εξελίξεις για την σωτηρία του ΠΑΟ – Κίνηση ματ από Αλαφούζο την τελευταία στιγμή!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις για την σωτηρία του ΠΑΟ – Κίνηση ματ από Αλαφούζο την τελευταία στιγμή!

Τι συνέβη την Δευτέρα, τι να περιμένουν οι οπαδοί.

Μία σημαντική εξέλιξη όσον αφορά το μέλλον του Παναθηναϊκού και την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ σημειώθηκε την Δευτέρα, καθώς μετά από πάρα πολύ καιρό υπήρξε επανεμφάνιση του Γιάννη Αλαφούζου!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, όπως σας ενημέρωσε με πρωινό ρεπορτάζ το sportdog.gr άλλωστε, έχει αποφασίσει να βοηθήσει και συνεπώς να πληρώσει ώστε το Τριφύλλι να πάρει άδεια και να παραμείνει στην κατηγορία. Σε αυτό σίγουρα θα βοηθήσει η σημερινή παράταση που ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ για την αδειοδότηση, αλλά και το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος λοιπόν, όχι μόνο ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά ενεπλάκη προσωπικά για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Συγκεκριμένα, ήταν παρών στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ μεταξύ των ομάδων που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη και θα συμμετέχει και στην Επιτροπή που συστάθηκε για τις επαφές που θα γίνουν με Nova και ΕΡΤ!

Οι ομάδες που δεν έχουν συμφωνήσει με κανάλι, πλην του Παναθηναϊκού, είναι οι Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Λαμία, Κέρκυρα, Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη, ενώ σε αυτές προστίθενται και ο Άρης με τον ΟΦΗ, που θα ανέβουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από την Football League.  

Η Επιστροπή λοιπόν που συστάθηκε, απαρτίζεται από τους Αλαφούζο, Σπανό, Μονεμβασιώτη και Καρυπίδη, οι οποίοι και θα "τρέξουν" τις συζητήσεις με ΕΡΤ και Nova, ώστε να βρουν ένα συμβόλαιο-πακέτο.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, το συμβόλαιο σίγουρα θα δώσει μία ακόμα λύση, ωστόσο η… ανάσα που ψάχνουν οι Πράσινοι, αναμένεται να δοθεί από τον Αλαφούζο, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος πλέον, να μην αφήσει την ομάδα να πέσει στα βράχια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags