Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα σπάει ο ΠΑΟΚ, τον παρακαλάνε παικταράδες να έρθουν στην Τούμπα - Ποιος... και πότε!
| 2018-05-18 20:08:00

Τα σπάει ο ΠΑΟΚ, τον παρακαλάνε παικταράδες να έρθουν στην Τούμπα - Ποιος... και πότε!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τα σπάει ο ΠΑΟΚ, τον παρακαλάνε παικταράδες να έρθουν στην Τούμπα - Ποιος... και πότε!

 Το μαγικό φινάλε έκανε μπαμ κι όλοι θέλουν Δικέφαλο.

Η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου περί απεριόριστου μπάτζετ έχει ανοίξει την... όρεξη τόσο στους ΠΑΟΚτσήδες, όσο και σε ποδοσφαιριστές, που δεν θα έλεγαν "όχι" στην προοπτική να υπογράψουν στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ένα από τα τελευταία ονόματα που φαίνεται να... αυτοπροτάθηκαν στον ΠΑΟΚ είναι αυτό ενός παλιού γνώριμου της ομάδας, του Μπίμπρας Νάτχο. 

Ο Ισραηλινός χαφ, ο οποίος αγωνίστηκε στους "ασπρόμαυρους" το 2014, έκανε δηλώσεις στον Arena FM 89.4 και μεταξύ άλλων εμφανίστηκε θετικός στο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Τούμπα.

Παρόλα αυτά, την δεδομένη χρονική στιγμή ο 30χρονος μέσος δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς, άλλος φαίνεται να είναι ο Νο1 στόχος για την θέση των χαφ, το όνομα του οποίου αναμένεται να βγει σύντομα στην επιφάνεια, μετά και από τις δηλώσεις Λουτσέσκου περί φασιστικής Γερμανίας και ελληνικού πρωταθλήματος, που προφανώς προκάλεσαν αμηχανία.

Στην όλη υπόθεση του Νάτχο προσθέστε το γεγονός πως οι πληροφορίες από τον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για αναζήτηση ενός παίκτη με άλλα χαρακτηριστικά από αυτά του πρώην παίκτη της ομάδας.

Όπως λέγεται από τους "ασπρόμαυρους", τον ρόλο του Νάτχο τον "παίζει" με επιτυχία ο Μαουρίτσιο κι έτσι το άλλο χαφ που αναζητείται, θα πρέπει να υπερτερεί του ήδη υπάρχοντος, σε ένταση και δύναμη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags