Facebook Pixel Sportdog.gr | Ήρθε η ώρα για να σκοράρει ο Ζεσούς;
| 2018-06-22 10:31:00

Ήρθε η ώρα για να σκοράρει ο Ζεσούς;

Ήρθε η ώρα για να σκοράρει ο Ζεσούς;

Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα για τον Γκάμπριελ Ζεσούς ως σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος στον αγώνα Βραζιλία-Κόστα Ρίκα.

 

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς δεν κατάφερε να σκοράρει στον πρώτο αγώνα της Βραζιλίας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την Ελβετία. Είχε βρει δίχτυα στο τελευταίο φιλικό της «σελεσάο», πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, με την Αυστρία. Είναι από τους παίκτες, στους οποίους στηρίζει πολλά η Βραζιλία, στην προσπάθειά της για να κατακτήσει το τρόπαιο. Ήρθε η ώρα για να σκοράρει;

Η προσφορά της ημέρας του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ είναι για τον Γκάμπριελ Ζεσούς, ως σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, στον αγώνα της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 15:00, στην Αγία Πετρούπολη. Την πρώτη της νίκη κυνηγάει η Βραζιλία, μετά την ισοπαλία με 1-1, που έφερε, στην πρώτη αγωνιστική, με την Ελβετία.

Στο άλλο ματς του πέμπτου ομίλου, στις 21:00, στο Καλίνινγκραντ, θα αναμετρηθούν η Σερβία και η Ελβετία. Και οι δύο ξεκίνησαν με επιτυχίες, η Σερβία με τη νίκη 1-0 κόντρα στην Κόστα Ρίκα και η Ελβετία με την ισοπαλία 1-1 με τη Βραζιλία.

Στις 18:00, στο Βόλγκογκραντ, θα διεξαχθεί ο αγώνας του τέταρτου ομίλου, ανάμεσα στη Νιγηρία, που έχασε με 2-0 από την Κροατία στην πρώτη αγωνιστική και την Ισλανδία, που έφερε ισοπαλία 1-1 με την Αργεντινή. Μετά την χτεσινή ήττα της Αργεντινής με 3-0, από την Κροατία, απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον αυτός ο αγώνας, αφού και οι δύο ομάδες ελπίζουν στην πρόκριση.

Ποια ομάδα θα πάρει τη σέντρα και πόσα λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις;

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πλήθος  ειδικών στοιχημάτων, για τους σημερινούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μεταξύ άλλων, για την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, των goal kick, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου.

«Επιστροφή Στοιχήματος» και «2-0 και Έληξε» σε όλους τους αγώνες των ομίλων

Το Πάμε Στοίχημα, με την «Επιστροφή Στοιχήματος», αν ένας αγώνας, της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λήξει ισόπαλος με 0-0, επιστρέφει το ποντάρισμα, σε όσους έχουν ποντάρει στο ακριβές σκορ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ του αγώνα και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

Με το «2-0 και Έληξε» οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια. Το «2-0 και Έληξε» αφορά την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» και η εξαργύρωση του στοιχήματος γίνεται μετά το τέλος του αγώνα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags