Facebook Pixel «Κόλαση» με Σιμόες στην ΑΕΚ, τον στέλνει στην… πυρά ο Μελισσανίδης
| 2018-10-25 11:21:00

Κόλαση με top όνομα, τον στέλνει στην… πυρά ο Τίγρης - Σατανικό σχέδιο, έτσι τον βγάζει στον... τάκο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Κόλαση με top όνομα, τον στέλνει στην… πυρά ο Τίγρης - Σατανικό σχέδιο, έτσι τον βγάζει στον... τάκο

Μεγάλη μπάλα από Μελισσανίδη. Δένει κόμπο τον… ζόρικο. Όλα στη φόρα.

H ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Αντρέ Σιμόες, που διέρρευσε σήμερα στον Τύπο, «ούτε ευρώ παραπάνω από τις 450.000», επιβεβαιώνει πλήρως όλα τα ρεπορτάζ του sportdog.gr για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, εδώ και μέρες είχαμε αποκαλύψει ότι το «χάσμα» που υπήρχε μεταξύ της διοίκησης και του Πορτογάλου χαφ, μετά τον πρώτο κύκλο διαπραγματεύσεων, ήταν πάνω από 800.000 ευρώ σε βάθος τριετούς συμβολαίου.

Πάντως, αυτή τη στιγμή δεν έχει ανοίξει δεύτερος κύκλος συζητήσεων και επιχειρείται να γίνει νέα συνάντηση, προκειμένου να μην «καεί» το θέμα του Πορτογάλου, από τη στιγμή που πρόκειται για έναν παίκτη που ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί βασικό κι αναντικατάστατο.

Το επόμενο ραντεβού αναμένεται να γίνει μέσα στο Νοέμβριο, ωστόσο, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, δύσκολα μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή», ακόμα κι αν γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Κάτι που κανείς μπορεί να αντιληφθεί από τον τρόπο που παρουσιάζεται το θέμα στον «κιτρινόμαυρο» Τύπο.  

Πάντως, η ΑΕΚ κινδυνεύει σε περίπτωση που χάσει τον παίκτη να χρεωθεί ακόμα μία σημαντική απώλεια και να δεχθεί ένα νέο ηχηρό επικοινωνιακό πλήγμα σαν του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αν και εφόσον ο Πορτογάλος συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη μεγάλη ομάδα εντός συνόρων (υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ).

Το ποσό, άλλωστε, που φέρεται να έχει βάλει ταβάνι το αφεντικό της Ένωσης δεν είναι πολύ μεγάλο, συγκριτικά με την προσφορά και την ποιότητα εκ των αρχηγών της ομάδας και σίγουρα η ενδεχόμενη απώλειά του μπορεί να προκαλέσει αρκετή γκρίνια στις τάξεις των οπαδών.

Από την άλλη, όμως, ορίζοντας η ΑΕΚ δημόσια αυτό το ποσό ως αποδεκτό για την παραμονή του Αντρέ Σιμόες, με έξυπνο τρόπο αποφεύγει να μπει στη διαδικασία του πλειστηριασμού ακόμα και με τους υποψήφιους μνηστήρες. Αν, μάλιστα, ο Πορτογάλος αποφασίσει να συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα με ένα ελαφρώς μεγαλύτερο συμβόλαιο, τότε εύκολα μπορεί να γίνει «στόχος», ότι, δηλαδή, επέλεξε να αποχωρήσει από την Ένωση για λίγα χρήματα περισσότερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη κατάντια για την ΑΕΚ - Άλλη μία ομάδα στην Ευρώπη τέτοια ντροπή - Δεν ξεπλένεται με τίποτα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags