Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχει πάρει φωτιά ο Λουκάκου - Σκοράρει κατά ριπάς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-03-07 23:09:00

Έχει πάρει φωτιά ο Λουκάκου - Σκοράρει κατά ριπάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έχει πάρει φωτιά ο Λουκάκου - Σκοράρει κατά ριπάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βέλγος έχει φορτώσει γκολ τις αντίπαλες εστίες.

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι σε οποιαδήποτε διοργάνωση με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρομέλου Λουκάκου σκόραρε δυο φορές και μάλιστα, κατάφερε να σημειώσει συνολικά έξι τέρματα σε λιγότερο αγωνιστικό χρόνο από δυο ολόκληρα 90λεπτα!

Ξεκινώντας από το 33ο λεπτό της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας στο Selhurst Park, εκεί όπου έδωσε προσωρινά προβάδισμα δύο τερμάτων σκοράροντας και στο 52' προτού διαμορφωθεί το τελικό 3-1 του αγώνα στο Λονδίνο, την 27η Φεβρουαρίου, ακολούθησαν δυο... λυτρωτικά τέρματα απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Με τους «αγίους» να έχουν φτάσει πολύ κοντά σε μεγάλη ζημιά για τη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», ο Λουκάκου έκανε την ανατροπή στο 59' και χάρισε στη Γιουνάιτεντ τη νίκη με τρομερό γκολ στο 88', δίνοντας και στον Πογκμπά το πέναλτι στο φινάλε παρά το γεγονός πως θα μπορούσε να κάνει χατ-τρικ και ο Γάλλος κολλητός του δεν κατάφερε να σκοράρει.

Το βράδυ της Τετάρτης στο «Παρκ ντε Πρενς» έκανε την αρχή για την ονειρική πρόκριση ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό από λάθος της άμυνας των Παριζιάνων και στο 30' παραμόνευε για να πάρει και το λάθος του Μπουφόν και να γράψει προσωρινά το 2-1.

Από το 33ο λεπτό του αγώνα με την Πάλας μέχρι και το 30ο του επαναληπτικού με την Παρί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βέλγος φορ σκόραρε έξι φορές σε διάστημα μόλις 177 αγωνιστικών λεπτών! Άλλος άνθρωπος, αναγεννημένος, σίγουρος για τον εαυτό του και αποτελεσματικός. Ακόμα ένας που τα αισθάνεται όλα αυτά με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags