Facebook Pixel Φορτούνης για Μαρινάκη: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο η στάση του - Συμφωνήσαμε σε δέκα λεπτά»
| 2019-06-24 14:01:00

Φορτούνης για Μαρινάκη: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο η στάση του - Συμφωνήσαμε σε δέκα λεπτά»

Sportdog Team
Φορτούνης για Μαρινάκη: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο η στάση του - Συμφωνήσαμε σε δέκα λεπτά»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ο κύριος λόγος που έμεινε ο Έλληνας άσος στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Φορτούνης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για άλλα τέσσερα χρόνια με απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως και κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ο αρχηγός των Πειραιωτών τόνισε ότι μεγάλο ρόλο στην ανανέωσή του έπαιξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αποκαλύπτοντας ότι στην συνάντηση που είχαν, συμφώνησαν σε δέκα λεπτά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φορτούνης:

Για την ανανέωση του συμβολαίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτό που ήθελα. Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια άλλα η επιθυμία που είχα από την αρχή για να μείνω και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό».

Για τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην παραμονή του: «Με όλους έχω πάρα πολύ καλή σχέση άλλα αυτό που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ήταν η στάση του Μαρινάκη και το ραντεβού που είχαμε πριν λίγες μέρες. Μέσα σε δέκα λεπτά συμφωνήσαμε, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις».

Για την προετοιμασία: «Πλέον όλοι θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή, να πάρουμε τίτλους και να επιστρέψουμε στους ομίλους του Champions League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags