Facebook Pixel Τα δεδομένα για Σισέ, Ομάρ και Μεριά στον Ολυμπιακό
| 2019-07-20 11:25:00

"Σκάει" απίστευτο deal για Σισέ στο Λιμάνι με τρελό ποσό - "Χουνέρι" από Μάρκο Σίλβα και με τον...

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σκάει" απίστευτο deal για Σισέ στο Λιμάνι με τρελό ποσό - "Χουνέρι" από Μάρκο Σίλβα και με τον...

Τρομερό παρασκήνιο για βασικότατο άσο. Πάει Αγγλία;

 

Τους δύο, τους γνωρίζαμε. Πολλούς μήνες πριν ήταν προφανές πως οι Σισέ, Ομάρ για διάφορους λόγους ο καθένας,  θα «έπαιζαν» αυτό το καλοκαίρι ως υποψήφιοι προς πώληση από τον Ολυμπιακό. Ο τρίτος, ομολογουμένως, μη αναμενόμενος, αν σκεφτεί κανείς πως στην αμέσως προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, του περασμένου Ιανουαρίου, το όνομα του Γιασίν Μεριά έπαιζε ακόμη και για δανεισμό!

Πλέον όμως, ο Τυνήσιος, γύρισε το χαρτί, έκανε ένα εξαιρετικό φίνις στο περυσινό πρωτάθλημα, έδωσε συνέχεια με ένα εντυπωσιακό Κύπελλο Εθνών Αφρικής και έτσι, το όνομα του βρίσκεται ψηλά μεταξύ αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Το σενάριο που τον συνέδεε με τη Νάπολι το αναλύσαμε χτες, ωστόσο αυτό είναι σίγουρα ενδεικτικό πως ο διεθνής Τυνήσιος προστίθεται σε αυτούς που θεωρούσαμε πως θα έχουν… κινητικότητα από το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Για τον Σισέ, τα έχουμε επισημάνει εγκαίρως και αναλυτικά. Θέμα Αρσεναλ δεν προκύπτει, παρότι συντηρείται τόσο από τα ελληνικά όσο και τα αγγλικά media, θέμα όμως με τη Γουλβς, υφίσταται και… παραϋφίσταται. Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που αρκετοί εκτιμούν πως οι «λύκοι» θα κάνουν τελικά πρόταση, εκτιμώντας πως με ένα ποσό γύρω στα 12 εκατ. ευρώ θα αποσπάσουν το «ναι» του Ολυμπιακού.

Οσο για τον Ομάρ. Και για τον Νορβηγό, από τις αρχές του καλοκαιρού έχουμε επισημάνει στον sportdog, πως πλέον, θέλοντας να εξαργυρώσει τις πολύ καλές περυσινές του εμφανίσεις και εξ αυτών έχοντας βελτιώσει το στάτους του στην ευρωπαϊκή αγορά (μετά την καταστροφική πρώτη θητεία του στην Πρέμιερσιπ με την Χαλ), ψάχνει κάτι…  καλό στο εξωτερικό.

Σημερινά δημοσιεύματα επαναφέρουν την Εβερτον μεταξύ των υποψηφίων. Δύσκολο λέμε εμείς, αφού τα «ζαχαρωτά»  μπορεί να έχουν στον πάγκο τους τον άνθρωπο που πήρε τον Νορβηγό δεξιό μπακ στην Χαλ, τον Μάρκο Σίλβα, ωστόσο έχουν και στο δεξιό άκρο της άμυνας τους τον αρχηγό της ομάδας, τον εμβληματικό διεθνή Ιρλανδό, Σίμους Κόουλμαν.

Μοιάζει δύσκολο λοιπόν να μπουν σε διαδικασία δαπάνης ενός σοβαρού ποσού (ο Ολυμπιακός θα ζητήσει 10 εκατ. ευρώ τουλάχιστον, θα συμβιβαστεί όμως – αν ο Ομάρ εκδηλώσει απτά επιθυμία να φύγει – με λιγότερα, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται του χρόνου) για έναν που θα προορίζεται για αναπληρωματικός. Σε κάθε περίπτωση, η κινητικότητα που αναμένονταν και για τον Νορβηγό φαίνεται πως σιγά σιγά αρχίζει να… εκδηλώνεται.

Όπως και να έχει, επαναλαμβάνουμε αυτό που προκύπτει από το κάθε τι γύρω από τις μεταγραφές στην παρούσα φάση για τον Ολυμπιακό: πως αποφάσεις, είτε για τις εναπομείνασες προσθήκες (εκτός ίσως μόνο αυτής του τερματοφύλακα που θα ολοκληρώσει την τριάδα των γκολκίπερς των «ερυθρόλευκων») είτε για τις πιθανές πωλήσεις θα ληφθούν μετά το τέλος των δύο παιχνιδιών με την Πλζεν για τον 2ο προκριματικό του Τσάμμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους κάνει... πλάκα ο Μαρινάκης - Τον πήρε με 1,8 και τον πουλάει με 10 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags