Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μίλησε για το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα
| 2019-11-29 09:26:00

Τρομερές ατάκες Ραντζέλοβιτς - Αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού - Τι είπε για το ματς με Ερυθρό

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Ραντζέλοβιτς - Αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού - Τι είπε για το ματς με Ερυθρό

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης των Ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός: Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μίλησε σε μέσο της χώρας του και αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα, που θα κρίνει και την τρίτη θέση του ομίλου.

Ο Σέρβος άσος αναφέρθηκε στον κόσμο των Ερυθρόλευκων και τόνισε πως είναι ίσως ο καλύτερος στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "hotsport":

"Νομίζω, ότι παίξαμε πολύ καλά αυτή τη σεζόν στο Champions League. Έχουμε δείξει, ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, ίσως χρειαζόμασταν λίγο τύχη για το αποτέλεσμα.

Ναι, όλα θα κριθούν σε αυτά τα 90 λεπτά με τον Αστέρα, στην Ελλάδα. Νομίζω, πως θα έρθουν στον αγώνα δίνοντας το 100% για να πάρουν την πρόκριση στο Europa League. Κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε αυτή την νίκη και να βρισκόμαστε στην Ευρώπη και την άνοιξη.

Δεν έπαιξα στο Βελιγράδι, αλλά ελπίζω να παίξω τώρα. Αγαπάω τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά τώρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου. Πιστεύω, πως ο Ολυμπιακός θα πάρει αυτή τη νίκη. Θα έχω ένα επιπλέον κίνητρο, να παίξω απέναντι στην κορυφαία ομάδα της Σερβίας!

Είχαμε πολύ κόσμο στο Λονδίνο. Ήμουν πολύ χαρούμενος που τους είδα. Ίσως μας έδωσαν... φτερά στα πόδια και σκοράραμε δύο γκολ στο ξεκίνημα. Πιστεύω, πως έχουμε τον καλύτερο κόσμο σε όλη την Ευρώπη και θα είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς, το να αγωνιστούμε μπροστά στο κοινό μας!

Θα μπορέσουν να κάνουν τον αγώνα μας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα... ευκολότερο, διότι είναι πραγματικά εξαιρετικοί".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags