Ήταν ματσάρα. Μιλάμε για ένα παιχνίδι των ομίλων του Champions League με πέντε γκολ, ανατροπές, συγκινήσεις. Αν δεν νικάει η ομάδα σου όμως σίγουρα δεν μπορείς να νιώσεις ικανοποίηση.

Αυτό το γιατί, το γ@μώτο, ρε αδερφέ, λέει ο Ενωσίτης φεύγοντας από το ΟΑΚΑ μετά τον αγώνα με τη Μπενφίκα.

Και τι είδε ο δόλιος... Την ομάδα του να χάνει στο πρώτο τέταρτο με δύο γκολ, ύστερα από τραγική αμυντική ολιγωρία. Ούτε καν θέλω να φανταστώ τι άκουσε ο Τσιγκρίνσκι στο 0-1 και ο Μπακασέτας στο 0-2.

Ο τελευταίος ήταν ο χειρότερος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο όμως μεταμορφώθηκε. Είδαμε έναν Μπακασέτα δημιουργικότερο και μία ΑΕΚ περισσότερο αποφασισμένη.

Τη βοήθησε η αποβολή του Ντίας πριν το ημίχρονο, σύμφωνοι. Και αυτά όμως μέσα στο ποδόσφαιρο είναι. Ας άφηνε ο αμυντικός των Πορτογάλων τον Πόνσε να σκοράρει και ας μην του έκανε καρατιά στην καρωτίδα αλά Μπρους Λι.

Ο Χουλτ ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της ΑΕΚ. Ο Σουηδός όργωσε όλη την αριστερή πλευρά. Από εκεί έγινε όλο το παιχνίδι και έφτιαξε το πρώτο γκολ των κιτρινόμαυρων.

Έλαμψε ξανά το άστρο του Κλωναρίδη, ο οποίος από ήρωας έγινε μοιραίος. Γιατί στο 73' τον έφαγε η υπερβολική του σιγουριά. Αντί να πασάρει στον αφύλαχτο Γιακουμάκη (κάτι για το οποίο τον έκραξε ο Μάνταλος που στην καριέρα του έχει χάσει τα άχαστα, να τα λέμε και αυτά) προτίμησε να τελειώσει μόνος του, εξαντλώντας όλη του την ατομιστία. Ήθελε το χατ τρικ. Ο Βλαχοδήμος βγήκε γρήγορα και του έκλεισε το οπτικό πεδίο με αποτέλεσμα το τέλειωμα του Κλώνα να μην είναι εύστοχο.

Στα καπάκια η ΑΕΚ τρώει γκολ. Ολιγωρία της άμυνας ξανά, αλλά και απαράδεκτη αντίδραση του Μπάρκα. Γιατί αυτό που έκανε στο 3-2 για να πιάσει το σουτ του Σεμέδο δεν ήταν εκτίναξη αλλά ανατίναξη...

Η ΑΕΚ από τον παράδεισο επέστρεψε στα Τάρταρα. Άντε μετά να βρεις δυνάμεις να γυρίσεις ξανά το ματς. Χρειάζεται πολύ δύναμη και παίκτες ορεξάτους. Γιατί ο Σιμόες δεν τραβά και κάτι τρέχει με αυτόν, ενώ ο Γαλανόπουλος δεν έχει εξελιχθεί καθόλου φέτος.

Έλειπε ξανά ο Λιβάγια, ναι. Θα συνεχίζει να το πληρώνει για άλλες δύο αγωνιστικές στην Ευρώπη η ομάδα.  Αλλά τι θα γίνει; Θα το λέμε αυτό σε κάθε παιχνίδι;  Και τι θα κάνει η ΑΕΚ στα υπόλοιπα ματς των ομίλων του Champions League; Θα παίζει για την τιμή των όπλων;

Σήμερα ήταν η ευκαιρία και την έχασε. Την άφησε να ξεγλιστρήσει, αυτοκτόνησε, όπως έγραψε το Sportdog στο Match report.

Τουλάχιστον να μείνει συγκεντρωμένη στο πρωτάθλημα. Έρχεται ο Ολυμπιακός και τα πράγματα φέτος είναι αλλιώς. Οι ερυθρόλευκοι έχουν άλλη ομάδα φέτος. Διαθέτουν φρεσκάδα, πάθος, αλλά δεν του βγαίνουν και όλα, όπως φάνηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ χρειάζεται νίκη πάσει θυσία την Κυριακή, για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου και κοντά στην κορυφή, για την οποία θα κονταροχτυπηθεί με τον ΠΑΟΚ, όπως και πέρσι.