Η ΑΕΚ είναι ικανή και δείχνει έτοιμη να φέρει και τον Έρικ Λαμέλα στην Ελλάδα και τη Νέα Φιλαδέλφεια! Στην Αργεντινή έριξαν τη «βόμβα» ότι ο Αργεντινός σταρ συμφώνησε με την ΑΕΚ για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ! Πράγματι σύμφωνα με πληροφορίες η Ένωση είναι πολύ κοντά στο να κλείσει αυτή τη σπουδαία μεταγραφή!

Πράγματι η μεταγραφή Λαμέλα δείχνει να πηγαίνει καλά για την ΑΕΚ κι αν δεν αλλάξει κάτι τρομακτικά την τελευταία στιγμή ο 32χρονος πρώην άσος των Τότεναμ και Σεβίλλης, θα πάρει το αεροπλάνο και θα προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» για λογαριασμό της ΑΕΚ!

Οι επόμενες ώρες δείχνουν ιδιαίτερα κρίσιμες. Ουσιαστικά αυτή η σπουδαία μεταγραφή μπήκε στην τελική της ευθεία, καθώς υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στην Ένωση ότι όλα θα τελειώσουν θετικά ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τον Λαμέλα να έρχεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα και η διοίκηση έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να γίνει αυτή η σπουδαία μεταγραφή και φαίνεται ότι καταφέρνουν να την υλοποιήσουν! Πρέπει βέβαια να υπάρχει ακόμα λίγο υπομονή, προκειμένου να τελειώσουν όλα θετικά. Γι’ αυτό και από την Ένωση δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό.

Εφόσον, πάντως, η ΑΕΚ καταφέρει και ολοκληρώσει αυτή τη σπουδαία πραγματικά μεταγραφή, δεδομένα δεν θα σταματήσει εκεί… Έχει κι άλλες προσθήκες να κάνει. Για τη θέση του δεξιού μπακ προχωράει και περιμένει την απάντηση του Άρη σχετικά με τον Οντουμπάτζο. Από εκεί και πέρα κοιτά από… ψηλό ράφι για αριστερό μπακ, θέλει στόπερ και φυσικά θα πάρει και επιθετικό!

Στη θέση του φορ επίσης ο πήχης έχει μπει πάρα πολύ ψηλά! Υπάρχει δηλαδή διάθεση και πρόθεση να έχουμε κι άλλο μεταγραφικό «μπαμ» με την ΑΕΚ να αποκτά μέσα στο καλοκαίρι και φορ που θα προκαλέσει αίσθηση! Το δίχως άλλο η Ένωση δείχνει στην πράξη ότι προχωρά πολύ δυνατά στα μεταγραφικά της, ενισχύοντας το ρόστερ της με παίκτες πρώτης γραμμής!