Με ενδιαφέρον και ιδιαίτερη… προσήλωση παρακολουθούμε από το βράδυ του Σαββάτου την προσπάθεια που γίνεται να πείσουν πάλι την Ελλάδα ότι η ΑΕΚ κακώς φωνάζει για την εις βάρος της διαιτησία στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι τα είπαμε την επομένη, μη τα ξαναλέμε. Επιγραμματικά μόνο για όσους δεν διάβασαν: Στην ΑΕΚ δεν δόθηκε υπέρ της πέναλτι στη φάση με τον Περέιρα, υπήρξαν κάποιες αποφάσεις τρελές του διαιτητή με αποκορύφωμα την κίτρινη στον Πιερό για σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι, ενώ ο ρέφερι Πουλικίδης δεν διέκοψε τον αγώνα για τραυματισμό παίκτη (Βίντα) στο κεφάλι. Αυτά είναι τα σοβαρά. Αγωνιστικά η ομάδα είχε καλά και μέτρια διαστήματα, είχε φάσεις, δεν βρήκε γκολ, το έκανε ο αντίπαλος έχασε.

Το άσχημο είναι το γεγονός ότι γίνεται πάλι μία προσπάθεια να απαξιωθεί η φωνή της ΑΕΚ. Κρίμα, γι’ αυτούς, που αυτή η προσπάθεια θα πέφτει πάντα στο κενό! Για παράδειγμα πέρασε… χαλαρά και ως κάτι «φυσιολογικό» η υπέρ του ΠΑΟΚ διαιτησία στο ματς με τον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα ή η μη αποβολή του Γκόμεζ με δεύτερη κίτρινη κάρτα όταν έκανε το πέναλτι στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Και ο Ολυμπιακός επίσης, ο οποίος ξαφνικά φέτος σταμάτησε να βγάζει κάθε τρεις και λίγο ανακοινώσεις, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια.

Το θέμα μας όμως η ΑΕΚ. Ο Μάριος Ηλιόπουλος είδε μπροστά στα μάτια του τη διαιτησία του Σάββατου. Πήγε λοιπόν να κάνει μία κουβέντα με τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ. Η ΑΕΚ καλά κάνει και φροντίζει να δείχνει την όποια δυσαρέσκεια έχει, με όποιους τρόπους μπορεί. Και θα συνεχίσει να το κάνει. Μια χαρά δυνατή είναι και μόνη της. Χωρίς συμμάχους. Ένα τετ α τετ ποτέ δεν είναι κακό. .

Εξάλλου όπως έγινε γνωστό λίγο μετά την επίσκεψη Ηλιόπουλου στον Γκαγκάτση, ο τελευταίος είχε κι άλλη συνάντηση με κορυφαίο στέλεχος, άλλου συλλόγου… Συμβαίνουν αυτά, το σήμερον ημέρα!

Θα δούμε λοιπόν, πώς θα σχολιαστεί η επίσκεψη Ηλιόπουλου και πώς θα σχολιαστούν (αν γραφτούν πουθενά) οι άλλες συναντήσεις του προέδρου της ΕΠΟ!

Ταυτόχρονα, βλέπουμε πόσο… χαλαρά περνάει το γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκφράστηκε όπως εκφράστηκε δημόσια μετά τον αγώνα της Λιβαδειάς, απειλώντας ούτε λίγο ούτε πολύ για πιθανή αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ! Τι θα γινόταν άραγε αν ο Ματίας Αλμέιδα έκανε παρόμοιες δηλώσεις; Φαντάζεστε, θαρρώ!

Επίσης, μάθαμε, αλλά και βλέπουμε πως ο Ολυμπιακός μετράει επτά παίκτες του με τραυματισμούς! Αλήθεια εκεί δεν υπάρχει… αγωνία να μάθουμε ποιος ευθύνεται για τους τόσους τραυματισμούς μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Το ρωτώ γιατί όταν η ΑΕΚ έβγαλε λιγότερους τραυματισμούς έγινε ντόρος σημαντικός!

Ο τρόπος που αντιμετωπίζεται γενικά η ΑΕΚ δεν πρόκειται να αλλάξει. Και καλά κάνουν οι ανταγωνιστές της και δείχνουν αυτό το πρόσωπο. Δείχνουν πόσο την υπολογίζουν. Αυτό που δεδομένα πρέπει να αλλάξει είναι το πώς βλέπουν κάποια πράγματα οι ίδιοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ… Ίσως κάποια στιγμή κατανοήσουν ότι το αυτομαστίγωμα δεν θα βγάλει πουθενά. Αντίθετα με τη συσπείρωση που θα βγάλει!