«Εύχομαι να βρίσκομαι στην προεπιλογή. Η προετοιμασία θα αρχίσει σε λίγο καιρό και το μόνο που θέλω είναι να ξεκουραστώ όσο μπορώ μέχρι τότε. Είμαι ενθουσιασμένος που έχει φτάσει η στιγμή της Εθνικής ομάδας και είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην Ελλάδα και να βοηθήσω την ομάδα να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες» είπε αρχικά ο 25χρονος γκαρντ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της «γαλανόλευκης» στη Βενεζουέλα. «Σίγουρα ο στόχος μας είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι ο μεγάλος μας στόχος, θα προετοιμαστούμε σωστά και θα πάμε στη Βενεζουέλα για να τερματίσουμε σε μια από τις πρώτες τρεις θέσεις».

Όσο για την περσινή του εμπειρία, ο μέχρι πρότινος παίκτης της Γκραν Κανάρια είπε ότι «είναι σημαντικό ότι έχω παίξει έναν χρόνο στην Εθνική. Είναι τιμή για εμένα. Έπαιξα και πέρσι και αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο».

Πέρσι ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη ουσιαστικά άνοιξε τον δρόμο του Μάικ Μπράμος για τη 12αδα της Εθνικής. Φέτος ο συναγωνισμός αναμένεται μεγαλύτερος με τον ομογενή γκαρντ να δηλώνει πως «εύχομαι όλοι να είναι καλά. Αυτό είναι το ζητούμενο και όχι ποιοι θα είναι τελικά στη 12αδα. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς πέρσι, ελπίζω φέτος όλοι να είναι υγιείς και να μην έχουμε προβλήματα ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Ο 25χρονος γκαρντ ρωτήθηκε και για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και απάντησε με... ντρίμπλα. «Δεν ξέρω που θα αγωνίζομαι τη νέα σεζόν, το συμβόλαιο μου με την Γκραν Κανάρια ολοκληρώθηκε, αλλά εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι η Εθνική και θα αφήσω τους εκπροσώπους μου να χειριστούν το θέμα της μεταγραφής μου».