Αναλυτικά η ανακοίνωση για την παρουσία της «Συμμαχίας» στην Κύπρο:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ανοίγει την πράσινη αγκαλιά της και περιμένει όλους τους Παναθηναϊκούς της Κύπρου για να γίνουμε ΕΝΑ. Την Κυριακή, με την ευκαιρία της επίσκεψης του τριφυλλιού στη Μεγαλόνησο, οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους εμπνευστές του εγχειρήματος, να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο Σωματείο, αλλά και να λάβουν κάποια συμβολικά αναμνηστικά δώρα (φανέλες, σορτς, κλπ).

Αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού παιχνιδιού με την Ανόρθωση ο Γιάννης Αλαφούζος, παρουσία των κ.κ. Καμάρα, Κωνσταντίνου, Φυλακούρη και πιθανότατα του προπονητή της ομάδας, θα βρεθούν στα γραφεία επί της οδού Γρίβα Διγενή 44, σε μια εκδήλωση για ΟΛΟΥΣ τους Παναθηναϊκούς του νησιού.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά, να μιλήσουμε για τον Παναθηναικό ΜΑΣ και να βάλουμε ο καθένας το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου να πατήσει και πάλι γερά στα πόδια του και να γίνει ξανά όπως τον ονειρευόμαστε».

Από Σεπτέμβρη οι κάρτες

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σας ενημερώνουμε οτι η διαδικασία αποστολής και παραλαβής καρτών μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα ξεκινήσει στις αρχές του Σεπτέμβρη. Μετά απο αίτημα πολλών μελών μας, να μην αποσταλλούν οι κάρτες μέσα στον Άυγουστο λόγω καλοκαιρινών διακοπών, αποφασίστηκε η διαδικασία να αρχίσει τον Σεπτέμβρη. Ωστόσο, όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το διαρκείας τους, εκμεταλλευόμενοι την προνομιακή τιμή των μελών της Συμμαχίας και χρειάζονται τον κωδικό της κάρτας μέλους τους μπορούν να το κάνουν με τον εξής τρόπο:

1) Πραγματοποιείστε σύνδεση στον λογαριασμό σας στην σελίδα μας.

2) Αφού συνδεθείτε, πατήστε πάνω στην επιλογή «Οι κάρτες μέλους μου» και θα σας εμφανιστεί ο κωδικός της κάρτας σας.

Με αυτόν τον κωδικό, μπορείτε να αγοράσετε το προνομιακό διαρκείας σας".