«Σίγουρα τα χρήματα που υποσχέθηκε ότι θα δώσει ο κ. Σαββίδης δε φθάνουν, μια και το μπάτζετ του Α.Σ. είναι φέτος 1.150.000 μετά τις μειώσεις που κάναμε. Δυστυχώς του χρόνου κάποια τμήματα μπορεί να μην υπάρχουν... Εκτός κι αν εξασφαλίσουμε άλλα έσοδα», τόνισε ο κ. Ελευθεριάδης και επικεντρώθηκε περισσότερο στη σημερινή ιστορική συμφωνία.

«Μεγάλη εντύπωση μου έκαναν ο πρόεδρός μας, Θανάσης Κατσαρής και ο Ζήσης Βρύζας. Ειδικά για τον δεύτερο, αυτό το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα είναι το πιο ευχάριστο γι΄ αυτόν», δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Αυτή είναι μια ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ. Θα μπει ένα νοικοκυριό... Μόλις τακτοποιηθούν τα χρέη από τη διοίκηση του κ. Σαββίδη, όλα θα πάνε καλά. Παρά τις πιέσεις που είχαμε, πήραμε τις καλύτερες αποφάσεις».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, κ. Ανδρέου, κάπνισε δύο πακέτα τσιγάρα, ενώ τόνισε ότι «το πρωί φάνηκε η άνοιξη και στις 11.30 χιόνισε...». Και εξήγησε το γιατί: «Στις 11.30 τα είχαμε βρει και πήγαν τα έγγραφα στα γραφεία για να υπογραφούν, όμως τότε κάτι χάλασε και συνεχίστηκαν οι διαπραγματεύσεις».

Ακόμα ο κ. Ελευθεριάδης δήλωσε ότι οι Γκουροβανίδης και Κοντάρεφ της πλευράς Σαββίδη μόλις υπογράφηκε το μνημόνιο έδωσαν εντολή για να εκταμιευθούν τα περίπου 10 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τέλος επισήμανε ότι «ήταν ένα βάρος για μας αυτή η απόφαση. Ο πρόεδρός μας με όλο το συμβούλιο έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά...».