Ο ελλιπής, ελέω διεθνών, Παναθηναϊκός ικανοποίησε σε γενικές γραμμές στο φιλικό 0-0 (είχε και δοκάρι με τον "Πετρό") με την Ανόρθωση στην Κύπρο, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει την ευκαιρία να δει παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα, όπως οι Μπαρμπαρούσης, Πίντο και Φορναρόλι. O νεαρός Τριανταφυλλόπουλος είχε πολύ καλή απόδοση επίσης ως παρτενέρ του Πίντο στο κέντρο της άμυνας.

Πετρόπουλος και Σισοκό στο καλό πρώτο μέρος του "τριφυλλιού" είχαν καλή απόδοση, ενώ το β` μέρος δεν αντέχει σε κριτική, καθώς δεν υπήρχε ρυθμός. Μπαρμπαρούσης, Πίντο και Φορναρόλι έδειξαν καλά στοιχεία, όμως όλοι τους θέλουν το χρόνο τους. Τέλος, αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία των οπαδών του στο "Αντώνης Παπαδόπουλος".

Χαλαρά...

Ο απόηχος του αποκλεισμού από την Ντίλα Γκόρι και των όσων ακολούθησαν είχε ως αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στο γήπεδο να είναι μάλλον βαριά και χαρακτηριστικό είναι οτι οι οργανωμένοι της ομάδας απείχαν.

Το ωραίο σουτ του "Πετρό" στο 9` βρήκε το δοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Λαμπάν έδιωξε πάνω από τη γραμμή την κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου. Οι δυο αυτές φάσεις ήταν και ό,τι καλύτερο είδαμε στο ματς στο ξεκίνημα, μαζί με ένα σουτ του Φορναρόλι στο 19`. Η Ανόρθωση... ψιλοαπείλησε στο 29` με την κεφαλιά του Ρανκάτο που μπλόκαρε εύκολα ο Κοτσόλης. Μ` αυτά και μ` αυτά, έτσι έληξε το πρώτο μέρος με τις "ρεζέρβες" των πρασίνων να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις.

Και πιο... χαλαρά

Καπίνο, Ζέκα και Φουρλάνος πήραν τις θέσεις των Κοτσόλη, Σισοκό και Σεϊταρίδη αντίστοιχα στο β` μέρος, με την Ανόρθωση να απειλεί στο 47` με το φάουλ του Οχαγιόν. Ο ΠΑΟ έφτασε κοντά στο γκολ στο 53`, όταν ο Φουρλάνος εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Φορναρόλι στη συνέχεια δεν μπόρεσε να σκοράρει. Λίγο μετά, μπήκε και ο Τοτσέ αντί του Μπαρμπαρούση.

Ο ρυθμός είχε πέσει κι άλλο και ο Φερέιρα στο 79` εβαλε και τον Κουσίδη αντί του Φορναρόλι, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στον νεαρό.

Ανόρθωση: Μάστρου, Άντιτς, Πάουλο Ζόρζε, Ίλιτς, Μποαβεντούρα, Λαμπάν (57' Σπαντάτσιο), Αλέξα, Οχαγιόν (57' Σέλης), Ρονκάτο (84' Λοϊζίδης), Ρέζεκ, Ζούλα (67' Οκκάς).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (46' Καπίνος), Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Σεϊταρίδης (46' Φουρλάνος), Λαγός, Βιτόλο, Μαρίνος, Μπαρμπαρούσης (67' Τοτσέ), Σισοκό (46' Ζέκα), Πετρόπουλος, Φορναρόλι (80' Κουσίδης).