Ο πανύψηλος μέσος είχε κληθεί για τις 11:00, ωστόσο όχι μόνο δεν εμφανίστηκε, αλλά δεν ενημέρωσε και κανέναν για την απουσία του. Μάλιστα όταν οι διοικούντες επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί του και να μάθουν πού βρίσκεται, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Αυτή η συμπεριφορά του 20χρονου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πλέον οι ευκαιρίες του έχουν τελειώσει. Η υπομονή του Γιώργου Χριστοβασίλη και των συνεργατών του εξαντλήθηκε και η λύση συμβολαίου είναι μονόδρομος. Οι αρχικές σκέψεις για προσφυγή στην UEFA για το συγκεκριμένο συμβάν δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν, αφού δεν συντρέχει λόγος να πάρει διαστάσεις το θέμα.

Το μόνο που απομένει απλώς είναι η οριστικοποίηση της λύσης της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή, η οποία δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κεϊτά είχε κληθεί σε απολογία για την αντίδραση που είχε όταν παρατηρήθηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη την περασμένη εβδομάδα. Ο προπονητής του ΠΑΣ τον έστειλε στα αποδυτήρια και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται πως έχει ήδη φύγει και από τα Γιάννινα.

Πηγή: contra.gr