Facebook Pixel Σε μπελάδες έβαλε ο ΠΑΟΚ τη Ρούμπιν
Life
| 2011-10-05 22:36:00

Σε μπελάδες έβαλε ο ΠΑΟΚ τη Ρούμπιν

Σε μπελάδες έβαλε ο ΠΑΟΚ τη Ρούμπιν

Στην αποκάλυψη ότι η ισοπαλία της Ρουμπίν με τον ΠΑΟΚ έφερε κραδασμούς στις τάξεις της ρωσικής ομάδας προέβη ο πρόεδρος της αντιπάλου των "ασπρόμαυρων", Ντμίτρι Σαμαρένκιν.

Ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής ομάδας αποκάλυψε πως δέχθηκε πιέσεις να απομακρύνει τον τεχνικό της αντιπάλου του "Δικεφάλου", Κούμπαν Μπερντίεφ, τονίζοντας, ωστόσο, πως δεν πρέπει το συγκεκριμένο ζήτημα να τραβήξει για πολύ.

"Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οι οπαδοί πραγματικά ξέσπασαν. Απαιτούσαν να παραιτηθεί ο Μπερντίεφ", δήλωσε και συνέχισε λέγοντας: "Γενικά στο Καζάν πολύ μιλάμε για τον Μπερντίεφ και το μέλλον στην Ρουμπίν, δεν πρέπει να τραβήξει άλλο το θέμα".

Και τόνισε πως: "Είναι έξυπνος άνθρωπος ο Μπερντίεφ. Είμαι σίγουρος ότι θα αντεπεξέλθει. Είμαι επικεφαλής του συλλόγου και δουλειά μου είναι να δημιουργήσω άνετες συνθήκες στην ομάδα. Εάν ο προπονητής είναι νευρικός οι παίκτες θα κάνουν λάθη στο γήπεδο, κάτι το οποίο τότε κανείς δεν θα μπορεί να εξηγήσει".

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδεχόμενο ο Μπερντίεφ να απολυθεί απάντησε: "Μπορεί... Κανείς προπονητής δεν είναι ασφαλισμένος. Όλα καθορίζονται από το τελικό αποτέλεσμα".

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags