Ξέσπασε ο Ηλίας Παπανικολάου στην εκπομπή Leaders της Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου 2023. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Star Channel ήταν λάβρος κατά την αποφώνησή του.

«Με τη Σούδα τρομερή φάγαμε χαστούκια στα ελληνοτουρκικά. Προσοχή μην φάμε δύο φορές χαστούκια στα ελληνοτουρκικά με την Αλεξανδρούπολη», ανέφερε με συγκρατημένη ένταση, με αφορμή την ενδυνάμωση της αμερικανικής παρουσίας στο λιμάνι του Έβρου και ο τρόπος που προωθείται επικοινωνιακά από κυβερνητικά χείλη.

Στη συνέχεια στάθηκε στο πάγωμα ορισμένων προγραμμάτων, όπως των βλημάτων “Spike N'Los” και τα σενάρια που ακυρώνουν την απόκτηση κορβετών. «Αναπτύσσεται ένα νέφος ξαφνικά παραίτησης και ό,τι όλα λύνονται μαγικά που δεν μου αρέσει καθόλου», λέει και τονίζει με νόημα:

«Ούτε μου αρέσει να έρχεται κάθε τρεις και λίγο ο Αμερικανός ΥΠΕΞ και ο Αμερικανός πρέσβης και να μου τσιμπάνε το μαγουλάκι. Θέλω να είμαι ισότιμος παίκτης όσον αφορά τα δικά μου θέματα και να ακούγεται η φωνή μου. Οπότε να έχουμε κάτι χειροπιαστό αυτήν τη φορά».

Δείτε την παρέμβασή του: