Facebook Pixel Ερώτηση Καλεντερίδη σε Μητσοτάκη! «Η Τουρκία είναι σύμμαχος ή εχθρος;» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-05-24 19:22:00

Ερώτηση Καλεντερίδη σε Μητσοτάκη! «Η Τουρκία είναι σύμμαχος ή εχθρος;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ερώτηση Καλεντερίδη σε Μητσοτάκη! «Η Τουρκία είναι σύμμαχος ή εχθρος;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο στρατηγικός αναλυτής σχολίασε την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τα όσα ακολούθησαν με το κρεσέντο τουρκικής προκλητικότητας.

Εννέα καυτά θέματα σχολίασε στην εκπομπή ZOOM ο Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες, μιλώντας στην εκπομπή "Ραντάρ" του διευθυντή του AlphaRadio989, Τάκη Χατζή, συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ιστορική ομιλία του στο Κογκρέσο.

Ο στρατηγικός αναλυτής ξεκίνησε με το ζήτημα της γεώτρησης στο θαλασσοτεμάχιο 6 της Κυπριακής ΑΟΖ. Στη συνέχεια ανέλθυσε τα μέτωπα στην Ουκρανία και σχολίασε την προσπάθεια εμβολισμού σκάφους του ελληνικού λιμενικού από Τούρκους λαθροδιακινητές.

Στη συνέχεια στάθηκε στο μήνυμα της Ρωσίας προς το Ισραήλ μέσω εκτόξευσης συριακού S-300 κατά ισραηλινού μαχητικού. Παράλληλα ανέγνωσε άρθρο για το ξέπλυμα ρωσικού χρήματος που γίνεται στην Τουρκία, προκειμένου να δείξει πόσο εθελοτυφλούν οι σύμμαχοι απέναντι στους γείτονες.

Ακολούθως έκανε αναφορά στην επίσκεψη Δένδια στην Αλβανία και την απάντηση στην Αλβανίδα ΥΠΕΞ που προσπάθησε να εγείρει θέμα για τους Τσάμηδες, το οποίο δεν υφίσταται... Σχολίασε την επίσκεψη Μπάιντεν στην νοτιοανατολική Ασία και το μήνυμα στην Κίνα για την Ταϊβάν, η οποία θα γίνει... Ουκρανία.

Στο τέλος αναφέρθηκε στην επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, που προηγήθηκε των τουρκικών προκλήσεων στην Αλεξανδρούπολη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags