Ο Ολυμπιακός προερχόταν από τις δύο μεγάλες νίκες με την Χίμκι και την Μπασκόνια και ήθελε να δώσει ανάλογη συνέχεια απέναντι στην Αρμάνι. Οι Ιταλοί, όμως, τον τιμώρησαν με χαρακτηριστικό τρόπο, κερδίζοντας τον 99-75.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ δεν προσέγγισε το παιχνίδι με τον πρέποντα τρόπο και έτσι η πολύ επιθετική Αρμάνι έφθασε στον στόχο της και πολύ εύκολα. Με τα δύο μεγάλα της αστέρια να κάνουν την διαφορά: τον Μάικ Τζέιμς και τον Νεμάνια Νέντοβιτς. 

Ο Τζέιμς το έχει ξανακάνει με τον Παναθηναϊκό, οπότε δεν του ήταν κάτι δύσκολο. Σημείωσε 22 πόντους και προκάλεσε αναταραχή μάλιστα στο τέλος, όταν επιχείρησε και ευστόχησε σε τρίποντο. Ακολούθησε αναμπουμπούλα μεταξύ των παικτών, χωρίς, όμως, να ξεφύγουν τα πράγματα (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ).

Ο Νέντοβιτς, όμως, ήταν πιο κομβικός από τον Αμερικάνο. Ηταν εκείνος, που πήρε την Αρμάνι από το χέρι, όταν το σκορ ήταν ισόπαλο, και με συνεχόμενους πόντους έδωσε διψήφια διαφορά. Διαφορά, που δεν μπόρεσε να την καλύψει ο Ολυμπιακός, καθώς φαινόταν και μία ταχύτητα (τουλάχιστον) πιο πίσω από την αντίπαλό του.

Πάντως, είναι αναμενόμενα αυτά τα σκαμπανεβάσματα για μία καινούρια ομάδα, όπως οι Πειραιώτες. Και είναι καινούρια ομάδα με παίκτες, που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στην Ευρωλίγκα, όπως ο Ουίλιαμς-Γκος και ο ΛεΝτέι.

Ο Μπλατ προσπαθεί να περάσει την δική του φιλοσοφία, τον δικό του δύσκολο τρόπο παιχνιδιού, και αυτό θέλει χρόνο, όπως έχουν μαρτυρήσει δημόσια παίκτες της ομάδας.

Μέχρι να φθάσουν οι «ερυθρόλευκοι» εκεί, που θέλουν, τέτοια πάνω κάτω στην απόδοσή τους πρέπει να τα περιμένουμε. Κάτι διαφορετικό δεν θα είναι φυσιολογικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Του… έραψε κοστούμι η Αρμάνι με 24 πόντους στο ΣΕΦ – Τραγικός ο Ολυμπιακός, έκανε «πάρτι» ο Τζέιμς!

Κεραυνός στο λιμάνι - «Χάνει» άλλους δύο ο Μαρτίνς - Σκάνε εκατομμύρια - Ανοίγει τρύπα