Μία μεγάλη πρόκληση περιμένει τον Ολυμπιακό, τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας! Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν στο ΣΕΦ την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε θέλοντας να κάνουν ιδανικό ξεκίνημα στην διαβολοβδομάδα.

Αυτή την στιγμή, η ομάδα του Πειραιά είναι εντός της τετράδας με ρεκόρ 8-4, με το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη είναι μόνο στην κορυφή με 10-2. Στο μεταξύ, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας τους, δίνοντας δύο φιλικά στην Πόλη και έχοντας φυσικά πολλές απουσίες αμφότερες, αφού αρκετοί και από τους δύο έλειπαν λόγω Ευρωμπάσκετ. Εκεί, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν το 2/2 απέναντι στη Φενέρ, νικώντας στο πρώτο φιλικό 74-66 και στο δεύτερο 93-79.

Τι λένε οι μπουκ για το ματς

Οι μπουκ όντας βασισμένοι στις απουσίες της Φενέρμπαχτσε δίνουν πλέον τον άσο στο 1.50, την ώρα που το διπλό της Φενέρμπαχτσε έχει εκτοξευτεί στο 3.30! Όπως και να έχει ο άσος μπορεί να αποτελέσει επιλογή για παρολί, ενώ το όριο των πόντων έχει τοποθετηθεί στους 163.5! Από εκεί και πέρα το χάντικαπ πλέον έχει φτάσει στους 5.5 πόντους!