Facebook Pixel Το αποκάλυψε ο Κλοπ! Ποιος Τσιμίκας; Για αυτό καίγεται στην άμυνα τη Λίβερπουλ - "Έχουμε δρόμο"
| 2021-05-01 21:15:00

Το αποκάλυψε ο Κλοπ! Ποιος Τσιμίκας; Για αυτό καίγεται στην άμυνα τη Λίβερπουλ - "Έχουμε δρόμο"

Sportdog Team
Το αποκάλυψε ο Κλοπ! Ποιος Τσιμίκας; Για αυτό καίγεται στην άμυνα τη Λίβερπουλ - "Έχουμε δρόμο"

Είναι γεγονός ότι η φετινή αμυντική λειτουργία των "Reds" είναι κάτι παραπάνω από προβληματική, κάτι που έχει αναγκάσει τον Γερμανό προπονητή της ομάδας να έχει κάνει ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με άλλες χρονιές, με τον Έλληνα αμυντικό να πληρώνει το... μάρμαρο αυτής της επιλογής έχοντας ελάχιστες συμμετοχές με τη φανέλα της Λίβερπουλ

Λίβερπουλ - Βίρτζιλ Φαν Ντάικ: Όλο και καλύτερα φαίνεται ότι πηγαίνει η αποκατάσταση του Ολλανδού που προσπαθεί να επανέλθει από τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Οκτώβριο στην αναμέτρηση με την Έβερτον. Οι πρώτες εικόνες του "Βιργίλιου" να κάνει σπριντ ενθουσίασε τους φίλους της ομάδας, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ έσπευσε να κάνει τους πάντες να... χαλαρώσουν.

"Ναι, μπορεί να τρέξει, όμως είναι ακόμα σε στάδιο θεραπείας και απλά τρέχει σε ευθεία γραμμή... Έχει ακόμα αρκετά βήματα να κάνει για να καταφέρει να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα και να δουλέψει με την ομάδα, ειδικά όταν ο παίκτης προέρχεται από τόσο σοβαρό τραυματισμό", είπε για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags