Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρέλανε τον κόσμο μετά τον αποκλεισμό ο Αλαφούζος - Βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη!
| 2023-08-30 13:40:00

Τρέλανε τον κόσμο μετά τον αποκλεισμό ο Αλαφούζος - Βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Sportdog Team
Τρέλανε τον κόσμο μετά τον αποκλεισμό ο Αλαφούζος - Βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Τρομερή κίνηση από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λίγες ώρες μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Μπράγκα.

Χορηγία 500.000 ευρώ έκανε στο τμήμα ποδοσφαίρου Γυναικών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει στα ίσα το πρωτάθλημα. 

Μια κίνηση, που ήρθε λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας από το Champions League και που δείχνει την διάθεση του αφεντικού των Πράσινων να προσφέρει γενικά στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την χορηγία Αλαφούζου:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά τον κ. Γιάννη Αλαφούζο για τη συνεχιζόμενη στήριξή στο δύσκολο έργο του Συλλόγου.

Είναι χαρακτηριστική η πολύ μεγάλη οικονομική χορηγία του κ. Αλαφούζου στα τμήματα του Ερασιτέχνη συνολικά και επιπλέον στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, που με τη συγκεκριμένη βοήθεια θα κάνει πρωταθλητισμό από την πρώτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Η παραχώρηση του αθλητικού Κέντρου «Γ.Καλαφάτης» για τις προπονήσεις του τμήματος δίνει επιπλέον στην ομάδα μας όλα όσα έχει ανάγκη για να κάνει πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΠΑΟ για νταμπλ! Γιοβάνοβιτς όπως Μπάγεβιτς, το έχασε - Έβγαλε τον καλύτερο - Απαράδεκτος στο ΟΑΚΑ ο..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags