Μην ξεχνάτε πως από τότε έχουν μεσολαβήσει μόλις δύο μήνες. Χρόνος πολύ μικρός στη ζωή, ενίοτε όμως αρκετός όταν πρόκειται για ποδόσφαιρο, σε ό,τι αφορά την πλήρη ανατροπή των δεδομένων.

Το πρωί της 19ης Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός εισέπραττε από την (δικαιολογημένη) κριτική τα τελευταία κροσέ που σώριαζαν τον πυγμάχο στο έδαφος, ενώ η Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου απολάμβανε τη «ζώνη» του θριαμβευτή μετά την επιτυχημένη βραδιά στο ρινγκ. Ο Ολυμπιακός, όμως, σηκώθηκε και διεκδικεί τη μεγάλη ρεβάνς.

Μόλις 64 ημέρες μετά οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στη Γερμανία όντες σε πολύ καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει δύο μεγάλες νίκες επί της πρωταθλήτριας Γαλλίας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναπνέει πολύ πιο καθαρό αέρα από την «ασφυξία» της προ διμήνου βραδιάς, ενώ «απέναντι» τα πράγματα δεν είναι στα καλύτερά τους. Η Σάλκε έχει προβλήματα τόσο στο χορτάρι όσο και στις συμπεριφορές αστέρων που ασχολούνται με τα παχυλά συμβόλαιά τους.

Βεβαίως το καμπανάκι της ήττας από τη Λεβερκούζεν «ενεργοποίησε» την ομάδα του Στέφενς. Θα ήταν καλύτερα για τον Ολυμπιακό αν δεν είχε προηγηθεί αυτό το αποτέλεσμα. Ο Ολλανδός δήλωσε χθες ότι το ματς εξαρτάται από την απόδοση της Σάλκε. Η βαθμολογία και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα τού δίνουν το δικαίωμα να το λέει. Στο χέρι του Ολυμπιακού είναι να τον διαψεύσει απόψε με την απόδοσή του. Εδειξε πως έχει τα φόντα να το παλέψει.

ΥΓ.: Καλωσορίζουμε την επιστροφή στην Α' Εθνική (Super League για τους... σύγχρονους) του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ Ελληνα προπονητή. Ο Αγγελος Αναστασιάδης έλειψε πάρα πολύ από τη δράση και στον Πλατανιά Χανίων έχουν ΜΟΝΟ να κερδίσουν ποδοσφαιρικά από την παρουσία του σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας.

Πηγή: Goal