Οι «ερυθρόλευκοι» είναι από χθες στη Γερμανία όχι για να διεκδικήσουν κάποιον τίτλο στο πόκερ (που είναι και της μόδας), αλλά για να προσπαθήσουν να πάρουν το καλύτερο απέναντι στη Σάλκε.

Σίγουρα οι Γερμανοί έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Εχουν κερδίσει στο Φάληρο, παίζουν στην έδρα του και, πώς να το κάνουμε, έχουν και καλύτερη ομάδα.

Βέβαια, αυτό που μετρά στο ποδόσφαιρο δεν είναι ποιος έχει τον πρώτο, αλλά ποιος έχει τον τελευταίο λόγο. Αυτός που θα βάλει το ένα παραπάνω γκολ που χρειάζεται για να ξεπεράσει τον αντίπαλό του. Ο Ολυμπιακός θέλει να έχει απόψε τον τελευταίο λόγο, όπως τον είχε ακριβώς έναν χρόνο πριν, στην deja vu πορεία του στη Μασσαλία. Τότε που ο Γιάννης Φετφατζίδης, λιγότερο από δέκα λεπτά πριν από το τέλος, έδινε στην ομάδα του μια μεγάλη νίκη. Ο «Φέτφα» δεν είναι απόψε στη Γερμανία. Ομως υπάρχουν κι άλλοι αρκετοί που μπορούν να «κάνουν τη δουλειά», όπως λένε κι οι Αμερικανοί.

Σε ματς σαν κι αυτό που μοιάζουν με μια παρτίδα πόκερ που δεν κερδίζεται αν έχεις το καλύτερο χαρτί, αλλά αν μπορείς να μπλοφάρεις καλύτερα τον αντίπαλό σου, ο Ζαρντίμ είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσει όλα τα τρικ που θα σταθούν ικανά να αποσυντονίσουν τη Σάλκε. Κυρίως επιθετικά, ώστε το γκολ που θα κυνηγήσει στο ξεκίνημα σαν τρελή να μην έρθει. Οσο ο Ολυμπιακός καταφέρνει να κρατήσει στο μηδέν τη Σάλκε τόσο θα αυξάνονται οι δικές του πιθανότητες για κάτι καλό. Κι αν του βγει η... μπλόφα, τότε θα έχει τινάξει την... μπάνκα και τον όμιλο στον αέρα.

Πηγή: Goal