Τι σημασία είχε μετά αν αποσόβησε τρία-τέσσερα γκολ ή αν μέχρι τότε ήταν σταθερός. Αυτή είναι η μοίρα του τερματοφύλακα.

Ο Ολυμπιακός δεν υστέρησε της Σάλκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά η ήττα του σε συνδυασμό με τη νίκη της Aρσεναλ τον στέλνει στο Europa League.

Απελευθερωμένοι από τo άγχος και με περισσή αυτοπεποίθηση αφού η ευρωπαϊκή τους πορεία θα συνεχιζόταν κατά πάσα πιθανότητα και τη νέα χρονιά μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν ανοικτά και έδειχναν από τα πρώτα λεπτά πως θέλουν το γκολ και τη νίκη. Παρά το γεγονός ότι ο Μήτρογλου ήταν αποκομμένος, έπαιζαν γρήγορα τη μπάλα, και έβγαιναν στην αντεπίθεση με πολλούς παίκτες, έχοντας στόχο την επίτευξη ενός γκολ.

Αχίλλειος πτέρνα τους οι αργές επιστροφές που επέτρεπαν στους γρήγορους επιθετικούς της Σάλκε να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις με ντρίπλες και σουτ που ευτυχώς για την ελληνική ομάδα δεν έβρισκαν τον στόχο.

Φαρφάν, Χούντελααρ και Ντάξλερ ήταν ταχύτατοι και διεισδυτικοί και αναστάτωναν συνέχεια την ερυθρόλευκη άμυνα που ειδικά στο πρώτο μέρος στάθηκε τυχερή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και περιόρισαν τον Ολυμπιακό στο μισό γήπεδο. Ό,τι δεν κατάφεραν μέσα από την περιοχή το πέτυχαν με σουτ από σαράντα μέτρα κι έτσι συνέχισαν να οδηγούν την κούρσα του ομίλου που τους σφράγισε παράλληλα και την πρόκριση.

Στο τελευταίο ματς του Ολυμπιακού δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά θα είναι μια καλή δοκιμή ενόψει της νέας πρόκλησης του Europa League. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός μπορεί να προχωρήσει περισσότερο αν δεν επαναλάβει τα λάθη της περσινής χρονιάς.

Πηγή: pamesports.gr